Mi lesz a körömdivat idén ősszel?

Lassan hűlni kezd az idő, megváltoznak a fények és beköszönt az ősz. Nézzük, ebben a megváltozó világban milyen lakkokat használjunk és milyen körömfestéseket készítsünk magunknak, hogy továbbra is trendik legyünk, és bátran villoghassunk.

Kezdjük azzal a színnel, amely egyfolytában divat, de egyik évben sem ugyanolyan mint az előzőekben. Számtalan árnyalata létezik, de nem csak ez okozza azt, hogy megunhatatlan. A piros! A szín, amely tavaly a vibráló narancsos árnyalat felé tett kirándulást, most ismét visszatér az alvadó vér árnyalatához. Kissé perverznek tűnhet egyeseknek, de a vörös (vagy vörös tartalmú) körömfestéshez idén nagyon trendi „hullasminket” párosítani, amelynek egyik fontos összetevője a belső szemzugba felvitt vörös szemfesték.

Szürke köröm dízstíésFolytassuk az évek óta divatos szürkével! A teli szürke flekk a körmökön már kevésbé divat (azért a nagyon világos még mindig menő), az idei trend, hogy egyszerre szerepeltetünk a kezeinken többféle árnyalatú szürkét.

Ezt megtehetjük „áttűnő” sávokkal, ombre módszerrel, vagy úgy, hogy minden körmünkön más ás más teli színárnyalatot viszünk fel. További trükközési lehetőség rejlik a felületek váltogatásában (matt, fényes, csillámos stb.)

Érdekes kifutása a pasztell-trendnek, hogy idén nagyon divatos a bőrszín-árnyalatok szerepeltetése a körmökön. Nem feltétlenül a saját bőrszínünké (általában egy-két árnyalattal sötétebbet választanak), de ne ijedjünk meg a világos színárnyalatoktól télen sem, hisz ez a divat.

Bizony, bizony, idén is trendi a fekete, a dark, és a nagyon-nagyon sötét színárnyalatok. Minden színnek a feketés verzióját választva semmiképpen sem vetődhetünk árnyékra, azaz hajrá éjkék, wengéfa-barna, malachitzöld ésatöbbi!

Hát persze, hogy nincs még vége a metál-őrületnek sem! Persze ősszel és télen érdemes a dark színek metál árnyalatai között válogatni, de higgyétek el, ez sem szűkíti be a palettát, sőt! Apró- és nagy szemcsés, aranyos, ezüstös, rezes, gyöngyházas vagy színjátszós – csak győzzetek mindet kipróbálni!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}