Miért jó, ha te is megtanulsz körmöt építeni?

A műkörömépítés alapvetően, és nem véletlenül egy szakma. Nagyon sok olyan technika létezik, amit a megfelelő segítség nélkül nem lehet teljes mértékben elsajátítani. A legújabb trendek követése és a legújabb módszerek megtanulása folyamatos szakmai továbbképzést igényel.
Azonban sok laikusnak is sikerült megtanulni a műköröm építés alapjait és néhányan egészen magas szintre fejlesztették ezt a képességüket. Szinte olyan körmöket tudnak alkotni maguknak, minthogyha a szalonból jönnének.
 
Érdemes megtanulni, hogyan kell
 
Nem mindenki elég tehetséges azonban ahhoz, hogy valódi műalkotásokat hozzon létre a körmein, illetve nem is mindenki érez magában elég elszántságot és türelmet, hogy magának építsen körmöket. Ennek ellenére hasznos lehet, ha megtanuljuk a műkörömépítés alapjait, legalábbis akkor mindenképpen, ha amúgy szívesen viselünk műkörmöt a mindennapokban. Létezhetnek ugyanis olyan akut esetek, amikor gyors segítségre van szükség, és nem tudunk azonnal körmöshöz rohanni.


 
Hopsz, ez letört
 
Még a leggondosabb munkával felrakott műkörömmel is előfordulhat, hogy egy rossz mozdulatnál letörik. Ha ez túl gyakran fordul elő, akkor érdemes lehet elgondolkodni azon, hogy a körmösöd vajon tényleg a helyzet magaslatán van-e, de néha-néha belefér egy ilyen baki. Ez azonban nem változtat azon, hogy roppant kellemetlen, ha letörik egy műkörmöd, és nem tudsz belátható időn belül eljutni a körmöshöz, hogy javítsd a hibát. Ilyenkor például nagyon jól jön, ha te magad is értesz a körmözéshez, és tudod orvosolni a hirtelen kialakult helyzetet, nem kell egy hiányzó körömmel mászkálnod.
 
Lehetséges olyan szituáció is, hogy a körmösöd éppen nagyon be van táblázva, neked pedig nagyon kellene valami szép manikűr. Ilyenkor is hatalmas segítség, ha ki tudod húzni saját magad a bajból, és meg tudod oldani a problémát magad is. Nem kell, hogy profi szinten tudj díszíteni, és minden fogást, trükköt, technikát ismerj, de az nagyon hasznos tud lenni, ha legalább az alapokkal tisztában vagy.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}