Milyen gél lakk szettek közül választhatsz?

Rengeteg különböző gél lakk szettel találkozhatsz, sok féle összeállításban. Akkor még is hogyan válaszd ki a számodra legjobbat?

Az elsődleges szempont az lesz, hogy Neked pontosan mire is van szükséged. Milyen gél lakkos körmöt szeretnél készíteni (egyszerű, one step, színváltós?), mennyi ideig szeretnéd hogy díszítse a körmöd, milyen gyorsan szeretnéd hogy elkészüljön, milyen gyakran?

A webáruházunkban több gél lakk szettet is találsz. A „hagyományos” gél lakk szett mellett One Step, Thermo (színváltó gél lakk) szettet is találsz. Mindegyik vásárolható UV lámpa nélkül is (ha már van lámpád), vagy különböző teljesítményű UV lámpával. (9W, 18W, 36W).

Gél lakk szettek

Első sorban a szerint lehet különbség az összeállítások között, hogy tartalmaznak-e UV-lámpát, és ha igen, milyen teljesítményűt. A műszaki cikk jelenléte, illetve változatai természetes módon elég nagy különbséget jelentenek az ár tekintetében. Általában azt szoktuk mondani, hogy otthoni munkához elég a kisebb teljesítményű lámpa is, de ha értékes az időd, választhatsz nagyobbat is. Nagyobb szetteket ajánljuk szalonba (oda mindenképpen), vagy gyakoribb otthoni használatra. Mondjuk havonta több gél lakkot is készítesz, akár nem csak magadnak. testvérnek, barátnőnek, szomszédnak. A kisebb méretű szettek az elengedhetetlen termékeket tartalmazzák. Általában egy-két színt tartalmaznak a lakkzseléből, ezen felül fényzselét, bondert, nail prepet, fixálót, buffert, reszelőket, narancspálcát és szálmentes papírtörlőt (stb.) találhatsz bennük.

A prémium szettekben már nem csak az „alap”, mindenképpen szükséges termékeket találod, hanem különböző köröm díszítőket, mint például akril festékeket, strasszköveket, csillámporokat. Találhatsz bennük plusz hasznos kellékeket, kiegészítőket és még több gyönyörű gél lakk színt.

A nagy szettek mellett vásárolhatsz különböző „kiegészítő” szetteket is. Ezekkel jellemzően kiegészítjük a gél lakk szettünket plusz termékkel, vagy az elfogyott gél lakk színeket, alap anyagokat, kellékeket pótoljuk.
- A leoldó szetteket, azokat az eszközöket tartalmazzák amelyek a gél lakk leoldásához szükségesek.
- Az gél lakk utántöltő szettekben (természetesen kedvezményesen) állítunk össze gél lakk színeket, mellyel kiegészítheted, pótolhatod a színeid.

A céljaid és igényeid szerint böngészd át mindig alaposan a kínálatot, mielőtt választasz!

Ide kattintva tudod kiválasztani a hozzád leginkább illő gél lakk szettet >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}