Mindjárt megőrülök!

Igen, mindjárt megőrülünk és sokan meg is őrültünk Bridget Jonessal együtt. Együtt nevettünk egy szingli nő mindennapjain, randijain és igen, az aprócskának aligha nevezhető bugyiján. Most nézzük meg Bridget Jones, azaz Renée Zellweger körmeit is alaposabban!

Az enyhén duci szingli nő megformálása nem volt sétagalopp a színésznő számára, majdnem 15 kilót kellett felszednie egy-egy forgatásra. Ám  csakúgy, mint a színésznő, mi nézők is megkedveltük ezt a kedves, néha csetlő-botló karaktert. Egyre aktuálisabb emlegetni, hiszen hamarosan itt van a filmsorozat  harmadik része és újból jókat kacaghatunk kedvenc szinglink életén.

Bridget Jones, mint minden nő, szeretne jól kinézni, csak valahogy mindig úgy alakulnak a dolgok, hogy az élet keresztülhúzza számításait, de persze még így tökéletlenül is rátalál a tökéletes pasi. Ám feltűnő, hogy a filmben nem viselt semmilyen körömdíszítést. Ez a színésznőre is jellemző, hiszen a hétköznapok folyamán is csak manikűrözött körmöket látunk tőle, mindenféle körömdíszítéstől mentesen.

Viszont az, hogy nincs gél lakkos körömdíszítésed, vagy műkörmöd, nem azt jelenti, hogy nem ápoltak a körmeid, ezt Renée Zellweger is pontosan jól tudja. Natúr körmökkel is tökéletes lehet a megjelenésed a vörösszőnyegen, vagy bármilyen díjátadón. Ráadásul garantáltan passzolni fog minden szettedhez neked is! És hát kinek ne ragadná meg a figyelmét egy természetes, egészséges manikűr?

Reszelő segítségével könnyedén készíthetsz tökéletes formájú körmöket. És nem kell hozzá más csak körömápoló szerek, hogy biztosítsd körmeid vitamin szükségletét. Valamint szükséged lehet körömágy puhító olajra, amely táplálja a körömágyadat és segítségével könnyebb visszatolni a körömágybőrt és eltűntetni a felnőtt bőrdarabkákat. A kiszáradástól is megóvja körömágybőrünket, így nem fog beszakadozni és megsérülni.
Nyáron érdemes csillogó UV fedőlakkot használni, mely megvédi a körmeinket a nagymennyiségű, káros UV sugárzástól.

A gyémánt fedőlakk ugyan semmilyen vitaminnal nem látja el körmeidet és még csak nem is erősíti azt és semmilyen extra funkciója nincs. Viszont nagyon szép, csillogó fedést biztosít, nem ad színt körmeidnek, így a természetes hatás megőrizhető vele, úgy hogy egy kis plussz fényt adsz körmeidnek.

Ha szeretnéd továbbra is megőrizni körmeid természetesség, de mégis vágysz egy csavarra, akkor válassz a különböző árnyalatú körömkorrektorok közül. Ezek a köröm színével megegyező színűre színezik a körmöt, de tartalmaznak keratint és barna alga kivonatot, melyek serkentik a köröm természetes oxigén ellátását és növekedését, valamint regenerálja a körömlemezt. A körömkorrektorokat leginkább egy színezett védőréteghez lehet hasonlítani.

Gondoskodj körmeid vitamin ellátásáról és erősítéséről ősszel is! >>

 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}