Mintázz Konaddal!

Újra hódít a körömnyomda technika! Ennek az eljárásnak köszönhetően egyszerűen és gyorsan varázsolhatsz mintákat körmeidre!
Ez jó hír a rohanó mindennapokban, hiszen kevés időráfordítással lehetnek igényes és elegáns körmeid. Nem kell hozzá mást tenned, csak egy megfelelő készletet beszerezned és utána hosszú időn át kiélvezheted körömnyomda szettedet.

Az első olyan cég, amely ezzel a technikával foglalkozott a KONAD volt, ezért most az ő szettjeit vesszük górcső alá. Már 2002-től elkezdték forgalmazni első termékeiket, tehát igencsak nagy múltra tekintenek vissza! Azóta is azon igyekeznek, hogy tökéletesítsék a manikűrödet. Az akkori szettjük három, különböző színű nyomdázó lakkot tartalmazott (babakék, babarózsaszín és fehér), egy lehúzót, egy nyomdát és nyolc darab korongot, egy olyan korongtartóval, mely megkönnyíti a mintázás folyamatát. Mindezt egy elegáns, hosszú keskeny keménykarton dobozban kínálták. A használati utasítás viszont sajnos csak angolul olvasható!

Fejlődő kiadások

A modern, Special set-ben már öt, különböző színű nyomdázó lakk és egy fedőlakk található. A korábbi baba színek mérséklődtek, a rózsaszín sötétebb lett, a kék teljesen kikerült belőle, viszont hozzáadták a tüzes vörös színt.  Valamint a nyomdázó és a lehúzó ugyanúgy megtalálható benne. De már csak öt darab korong került a készletbe, viszont kapunk ajándék strasszköveket, amivel feldobhatjuk körömdíszítésünket.

Megjelenése továbbra is elegáns, ez a szett egy fekete, rombuszmintás dobozt kapott arany felirattal és egy kis mintával. Erre a dobozra is felkerült a használati utasítás.

Csak az eredetit, csak megbízható forrásból!

Érdemes odafigyelni milyen nyomdalemezeket szerzünk be, mert a mintázókorongokat hamisítják! Az eredeti mintázókorongok sokkal vastagabbak a hamisítványokénál, ráadásul mindegyik hátán szerepel a konadnails.com weblapcím! Erre érdemes odafigyelni, valamint arra, hogy a hamisítványokon egy kék védőfólia található.

A széttből két elemet részletezünk bővebben, hiszen ez a kettő lehet magyarázatra szorul! A lehúzó egy kis műanyag fémes végű tárgy, mellyel el tudod távolítani a felesleges lakkot a nyomdakorongról, valamint a megfelelő lakkmennyiséget belesimítja mintába.

A nyomdázó egy gumis felületű tárgy, mellyel a mintákat tudod felvenni a korongról egy gördülő mozdulattal. Nem bonyolult, de nem árt pár próba mozdulatot végezni az „éles” használat előtt!

Hogyan használhatod?

Használatuk igazán egyszerű: válaszd ki a megfelelő mintát és színt, a színnel fesd ki a mintát. Általában az is elég, ha csak a minta tetejére húzol egy lakkcsíkot, hiszen a lehúzó, ami arra szolgál, hogy eltávolítsa a felesleget a korongról, az szépen egyenletesen el fogja oszlatni ezt az egy csíkot. Ha ez megvan, akkor vedd kezedbe a nyomdázót és egy gördülő mozdulattal vedd fel rá a mintát. Majd hasonló mozdulattal helyezd fel körmeidre. Ha a minta megszáradt, már jöhet is a fedőlakk, amivel tartósabbá teheted körömdíszítésed. A korongokat egy körömlakklemosós ronggyal, vagy vattakoronggal tudod megtisztítani használat után. Ugyanilyen módon tudod megtisztítani a lehúzót és a nyomdázót is!

Ruházz be egy nyomdázó szettre, és rájössz, hogy nem csak egy egyszerű mintakészítési eljárást, hanem egy új hobbit is találtál magadnak!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}