Moonbasanails gél lakk használata

Szeretnéd kipróbálni a gél lakkokat, de nem tudod, hogy hogyan vágj bele? Akkor adunk neked egy kis tájékoztatást pontokba szedve, hogy hogyan tudsz magadnak csodás körömdíszítéseket készíteni.
gél lakkos körömdíszítés használataA Moonbasanails gél lakk használata nagyon egyszerű, amit te magad is tapasztalni fogsz. Csak pár olyan dolog van, amit szem előtt kell tartanod a tökéletes gél lakkos körömdíszítés elkészítéséhez.

- Először is végezd el a megfelelő kézfertőtlenítést. Mindig moss kezet a körömdíszítés elkészítése előtt!

- Reszelő segítségével alakítsd ki a körömformát, told vissza bőrfeltoló kaparóval a körömlemezre nőtt bőrt.

- Buffer segítségével bolyhozd fel körömfelszíned. Ezt a lépést ne felejtsd ki, mert ezzel a lépéssel eltávolítod a körömfelszíneden lévő esetleges szennyeződéseket. Valamint enneka lépésnek köszönhetően jobban fog tapadni a bonder réteg körmeidhez.

- A nail prep használata a következő lépés. Ez a folyadék fertőtleníti és zsírtalanítja körömfelszínedet. Levegőre száradó anyag

- A bonder kétrétegű ragasztóként működik körömlemezed és a gél lakk között, ez az anyag UV fényre köt meg!

- Jöhetnek a gél lakk rétegek! A tökéletes manikűrhöz két színrétegre lesz szükséged, mindkét réteget külön-külön köttesd meg UV lámpa fénye alatt.

- Tedd tartósabbá és még fényesebbé gél lakkos körömdíszítésedet fébyzselé használatával. Ezt is köttesd meg UV lámpa fénye alatt.

- Jöhet a gél fixáló, mellyel az enyhén zselés felületet teljesen megszilárdítod.


Ha ezt a pár lépést betartod, garantált a hosszantartó csodás gél lakkos körömdíszítés.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}