Moonbasanails gél lakk színek

A moonbasanails.hu webáruházban az igazán élénk és tartós gél lakk színélménye vár rád. One step és gél lakk termékkínálatunkat külön-külön is átböngészheted. Valamint a két kategórián belül színekre lebontva is megtalálhatod a kedvencedet!
moonbasanails gél lakk színek

Webáruházunkban több mint 100 különféle árnyalat vár rád. A Moonbasanails gél lakk színek között megtalálod a Nude árnyalatokat. A nude a természetes bőrszínt jelenti, ezért a világos porcelántól kezdve a púder barnán át a sötét kávészínig ez a kategória mindent magába foglal. De a csillogós és gyöngyházas árnyalatokat itt ne keresd, nem illenek bele ebbe a csoportosításba. A nude gél lakk színeket olyanoknak javasoljuk, akiknek tengernyi elfoglaltsága mellett nem jut ideje arra, hogy körmeit mindig az aktuális öltözékének színéhez fesse. Ezek az árnyalatok viszont mindenhez nagyon jól passzolnak, ezért rengeteg időt spórolhatsz meg vele magadnak. Ráadásul a gél lakkok akár 3 héten át is tökéletes megjelenést biztosítanak a körmeidnek. Legyen szó munakhelyi légkörről, vagy egy esti színházról, biztos lehetsz benne, hogy nude körmeid nem fognak kudarcot vallani.

A nők és a férfiak legkedveltebb gél lakk árnyalata a piros. Persze más okból: a nők szeretik felhívni magukra ezzel a színnel a figyelmet, a férfiak pedig igazán vonzónak, szenvedélyesnek tartják ezt a színt a hölgyeken. Itt viszont kedvedre válogathatsz akár a csillámos árnyalatok között is! A rikítóan élénk árnyalatoktól a visszafogott bordósabb színekig mindent megtalálsz. Különösen a #004 színt ajánljuk figyelmedbe, amely megtalálható a gél lakk induló készleteinkben is. Nem véletlenül, hiszen ez az egyik legnépszerűbb árnyalat!

A ONE step termékek oldalán találod a Pasztell színek gyűjteményét. Ezek a színek minden évben újra és újra feltűnnek a divatmagazinokban és a nagy divatházak kifutóin. Nem véletlen, hiszen vidám feltűnő színek, amelyek a nyarat idézik. Viselőjüket könnyed, légies hatásba burkolják. Ezeket másként fagylalt színeknek is nevezik, ami nem éppen a komolyságot tükrözi, de nézd csak meg Erzsébet királynét, aki előszeretettel hordja a sárga, levendula és a zöld pasztell árnyalatait. Fenségessé teszi a pasztell árnyalatokat. Ám ha ruhatáradat nem ezek a visszafogott színek jellemzik, akkor viseld őket gél lakk formájában körmeiden!

moonbasanails gél lakk színek

A legkeresettebb árnyalat a rózsaszín, épen ezért ONE step és gél lakk termék kínálatunk között számtalan árnyalatát megtalálod. A világos visszafogott, szinte már fehéres árnyalattól az élénk magenta és ciklámen árnyalatokig mindent felfedezhetsz, ráadásul a barack rózsaszínbe hajló bájosságát is fellelheted köztük. Ha szeretsz csillogni akkor keresd a csillámos árnyalatokat, de a selyem fényű hatást keltő árnyalatok is csak rád várnak! Közeleg a nyár, ezért ne feledkezz meg a neon árnyalatokról sem, ami tökéletes kiegészítője lehet a fesztivál szettednek.

Élvezd ki a Moonbasanails gél lakk színek varázsát és válaszd az egyéniségedhez és hangulatodhoz legjobban passzoló árnyalatokat!       

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}