Moonbasanails gél lakk vélemények

Kíváncsi vagy a többi vásárló véleményére is mielőtt rendelnél tőlünk? Teljesen megértjük, éppen ezért csináltunk egy válogatást a Moonbasanails gél lakk véleményekből, hogy a többi vásárló véleményéről is tájékozódj a szállítást és a termékeket illetően.

Az első vélemény Attila vásárlónktól származik: „minden nagyon tetszik! Elégedett vagyok a termékkel! Nagyon hasznosn és jó ötlet a használati utmutató :)”

Mi nem csak egyszerűen összeállítjuk csomagodat, és átadjuk szettedet, hanem igyekszünk a legszélesebb körű tájékoztatással is ellátni termékeinkkel kapcsolatban. Ugyan ez vonatkozik a használatukra is. Ingyenes használati útmutatót küldünk ONE step és gél lakk, 3D matt gél lakk, metál gél lakk és thermo gél lakk termékeink használatához. Valamint a leoldáshoz szükséges információkat is megtalálod az útmutatók hátoldalán. De ha műkörmök készítésére vállalkozol, akkor sem hagyunk hasznos instrukciók nélkül! A porcelán és zselés műköröm használatáról is tájékoztatunk, valamint a színes zselék felhasználási módját is elmagyarázzuk.

moonbasanails gél lakk vélemények 1.

A következő vélemény  is egy férfi vásárlónktól származik, Józseftől: „Születésnapi ajándék. Még nem került felhasználásra, kipróblására. Külső megjelenés, csoamgolás, kiküldés várakozáson felüli.”

Csomagolás közben igyekszünk minél többféle módon biztosítani, hogy a vásárolt termékek épségben eljussanak hozzád. A termékek egyesével kerülnek becsomagolásra, a folyékony anyagok extra védőréteget kapnak a dobozban az üres helyeket is igyekszünk kitölteni, hogy ne törjenek vagy gyűrődjenek a termékek és kellékek.

A Moonbasanails gél lakk vélemények között Andrea a színekre helyezte a hangsúlyt: „Legutolsó vásárlásom alkalmával one step géllakkot, és thermo géllakkot vásároltam. Féltem, hogy a színek mennyire lesznek mások, mint a honlapon lévő minták, de azt kell mondanom pozitív meglepetés ért. A géllakkok csodás színűek, a thermo géllakk pedig álmaim lakkja. :) Most majd elkezdem feltölteni a készletet, hogy minél több és több varázslatos színem legyen.”

ONE step és gél lakk termékeink csodás élénk színei ráadásul tartósak is! A Thermo gél lakkok játékosságot is visznek körmeidbe, hiszen a hőmérsékletnek megfelelően sötétedik, vagy világosodik színük. A varázslatos színekre pedig még több kedvezményt kaphatsz, ha feltöltöd képgalériánkba a termékeinkkel készített körömdíszítéseid képét, hiszen mi ezekre a képekre jutalompontokat írunk jóvá neked. Ezeket a jutalompontokat következő vásárlásod alkalmával kedvezményre válthatod be.

Vivien Moonbasanails gél lakkokról véleményében kiemeli az ajándékokat is: „Nagyon gyors volt a kiszállítás, jók voltak az ajándékok, a kapott körönlakkok is nagyon szépek, bár még csak az egyiket próbáltam. Leírást is kaptam, és minimális kézügyesség kell csak, elsőre szép lett, egyáltalán nem bonyolult, és semmivel sem lassabb mint ha körmöshöz megy az ember:) Én imádom, abszolút megérte:))”

Bizony, ha a moonbasanail.hu webáruházból rendelsz ajándékok is várnak rád! Rendelésed mértékétől függően az ajándékok értéke is növekszik! Ajándékok között szerepel: Különféle színű strasszkövek, francia manikűr sablonok, bársonypor és gumidísz, választhatsz pillangó manikűr sablont, vagy nagyobb értékű rendelés esetén gél lakkot, vagy ONE step termékeket.

Moonbasanails gél lakk vélemények 2

Természetesen nem csak a termékeket minősítheted, hanem a szállításról is véleményt alkothatsz.

Eliza a gyorsaságot és a nyomon követhetőséget emeli ki: „Jó, hogy nyomon lehet követni a megrendelt terméket, így mindig tudtam, hogy épp hol van, illetve hihetetlenül gyorsan kézhez kaptam, hétfő délután megrendeltem, kedd délelőtt már a kezemben volt a termék.”

Nálunk rendelésedet nyomon tudod követni. A nap végén e-mail címedre érkezik egy üzenet, ami tartalmaz egy linket. Ezen a linken meg tudod nézni hol tart csomagod állapota, valamint hogy a futár mikor vette át. Másnap a futárszolgálatok is küldenek neked egy e-mailt vagy SMS-t, hogy pontosan mikorra várhatod csomagod érkezését.


Szofi egy rövid, de tartalmas véleményt formál meg: „Gyors kiszállítás, előzetes értesítés a csomag érkezéséről”
Ha munkanapon 13:00-ig adod le rendelésed, akkor a következő munkanapon már át is veheted a csomagodat! Valamint még egy bizonyíték arra, hogy számíthatsz a futárszolgálatokra a csomagod érkezésének időpontjával kapcsolatban!

Katalin a GLS futárszolgálattal kapcsolatos élményeit osztotta meg: "Eddig a GLS hozta a csomagjaimat és sosem volt rossz tapasztalatom velük kapcsolatban. Pontosak, gyorsak és nem tűnnek csak úgy el a csomagok.”

Reméljük a  Moonbasanails gél lakkokról szóló vélemények meggyőztek téged is! Rendelj tőlünk, ha biztonságban szeretnéd tudni a csomagodat, szereted a precíz, rendezetten összeállított csomagokat és ha szereted a garantált ajándékokat!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}