Moonbasanails Vs. Sally Hansen

Választás előtt állsz? Gél lakk vagy körömlakk? Sally Hansen vagy Moonbasanails? Nem tudod milyen terméket érdemesebb választani? Ráadásul az ár/érték arány is számít neked? Akkor megmutatjuk, hogyan tudsz többet, olcsóbban kihozni pénzedből!

A Sally Hansen egy amerikai termék, amely 2013-tól már a magyar polcokon is megtalálható. Egyelőre még csak a köröm ápolási termékeikről híres hazánkban, de kiegészítők terén is híres saját otthonában.

Termékeinek 14 napig tartó garanciát ígér, amely egy körömlakk esetében valóban csodás eredmény. De egy körömlakk jobban ki van téve a mindennapok környezeti hatásainak. Vegyük például a hétköznapi tevékenységeket, a mosogatást, takarítást és a számítógép billentyűjén való gépelést. Minden elősegíti a körömlakkok gyors kopását és lepattanását. Ráadásul a cipzárakkal és a táskák mélyén való kotorászásnak is fokozottan ki vannak téve.

A gél lakkok akár három héten át is tartósan fennmaradnak körmeiden és UV fényre megkötő technológiának köszönhetően ellenáll a hajmosásnak és a házimunkának is. Ráadásul a kristály strasszköves és akril matricás körömdíszítés is tovább bírja gél lakkon, mint hagyományos körömlakkon.

A Sally Hansen termékeket is megtalálod szettben, csakúgy, mint a moonbasanails.hu termékeit. Ezekhez a szettekhez webshopunkban már 15 9000 Ft-tól hozzájuthatsz, de a Sally Hansen készletek ára akár 35 000 Ft-ra is rúghat. Ráadásul A mi szettjeink ennek az árnak a töredékéért sokkal több terméket tartalmaznak. Többek között több szín áll rendelkezésedre, szettjeink három különböző árnyalatot tartalmaznak. Egy üvegcse 6 ml-es, ami akár 5X-i használatra elég. A gél lakk eltávolítása miatt sem kell aggódnod, a szettben megtalálsz mindent, ami szükséges a leoldáshoz.

Készleteinket UV lámpával, vagy a nélkül is beszerezheted, így az összes alapanyaghoz és kellékhez hozzájuthatsz akkor is, ha már van UV lámpád. 

Nézzük mindezt táblázatba foglalva:

 

     
Monnbasanails   Sally Hansen    
21 nap tartósság   14 nap tartósság
3 szín   1 szín 
reszelő, buffer   reszelő
bonder   alapozó lakk
fényzselé   fedő lakk
Uv lámpával vagy nélkül   LED lámpás szettek
leoldó gyűszű  (többszöri hazsnálatra   vattakorong (egyszeri használatra)
összesen 16 termék   összesen 8 termék
Ár ~ 15. 900 Ft   Ár ~ 35.000 Ft

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}