Most ajándékot kapsz, ha ajándékozol!

Szeretnél online rendelni ajándékokat, de visszatart a postaköltség? Akkor van egy jó hírünk számodra: eljött a te napod, amikor ingyenesen szállítunk ki csomagokat!
Költsd a szállítási költséget is inkább ajándékokra! Ha december 15-én vásárolsz nálunk, akkor nyugodtan megteheted ezt. Ráadásul, ha most rendelsz, akkor biztosan megérkezik ajándékod a fa alá, nem kell attól tartanod, hogy üres kézzel kell állnod szeretteid előtt.

Vásárolj 6000 Ft feletti értékben és keresd a kuponkódot! Ha rendelésed eléri a megfelelő összeget, akkor nincs más dolgod, hogy a kosár oldalon, a termékek megvásárlásának folyamán beváltsd a kupont! Figyelem: a kupon csak ezen a napon, december 15-én váltható be!

Tippek az ingyenes szállításhoz

Töltsd meg kosaradat lakkzselé utántöltő szettel és karácsonyi akril matrica szettel és máris jogosult lehetsz az ingyenes szállításra.  Az utántöltő szettekben 3 lakkzselét találsz, amikkel bővítheted színskáládat. Az akril hatású matricák felhelyezése igen egyszerű, így az ünnepi forgatagban pillanatok alatt elkészítheted karácsonyi körömdíszítésed.

Ajándékozz induló készletet karácsonyra! Így nem csak a manikűrösre szánt pénzt spórolhatod meg barátnőidnek, de egy új hobbit is megleped őket.


Vagy csak már szimplán eleged van belőle, hogy mindenhol műkörmös kellékek és alapanyagok vannak a házban? Akkor lepd meg magadat egy műkörmös táskával, hogy rendet teremthess a káoszban.


Ne halogasd a vásárlást!
Rendelj most, hogy ne kelljen aggódnod a szállítás miatt! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}