Most már Moyrával is nyomdázhatsz!

A Moyra egyre több újdonsággal rukkol elő. Már bemutattuk Angel és Afrika körömlakk kollekciójukat. Most a körömnyomda szettjüket ismerheted meg részletesebben általunk.
A Moyra körömnyomda szettek megkönnyítik a körömdíszítés folyamatát. Pár perc alatt készíthetünk magunknak akár bonyolultabb mintákat is. Ráadásul kreatív oldaladat is meg tudod a szett segítségével mutatni. Garantált vele egy új hobbi!


Amit a szetted tartalmazni fog:
- nyomdalemez
- nyomdalakk
- lehúzó (műanyag) 2 db
- formakártya
- nyomda

A nyomdalemezen lesznek az általad választott szett mintái. Ezt egy kék védőfólia fedi, amit távolíts el az első használat előtt. Szintén az első alkalom előtt töröld át egy körömlakklemosós vattakoronggal.

A körömnyomdának kézbeillő kialakítást adtak, két szilikon anyagú, domború felület található a két végén. Ezt az első használat előtt érdesebb felületűvé kell tenned, hogy jobban fel tudd szedni a mintát vele. Ehhez használj egy törölközőt, egyrégi farmert, amihez hozzádörzsölheted párszor a nyomdázót. Erre azért van szükség, hogy a védőréteg leváljon.

Hogy mi az a formakártya? Ha kiválasztottál a nyomdalemezről egy mintát, de kisebb részt, vagy meghatározott mintát szeretnél belőle körmeidre felvinni, akkor helyezd a formakártyát az adott mintára. Ezek után már elég lesz csak ezt a felületet átfestened körömlakkal.

Hogyan használd:

1. Vidd fel körmeidre a kiválasztott alapszínt, ezt hagyd megszáradni.

2. Válassz ki egy mintát. Elég, ha csak a minta tetejére húzol egy csíkot a mintázólakkal, hiszen a lehúzó
segítségével könnyedén el fog terülni a lakk a mintában. Így a körömlakkal is spórolhatsz és nem fogod körömlakkban áztatni a nyomdalemezedet.

3. A lehúzót tartsd 45 fokos szögben, így tudod a legegyenletesebben eloszlatni a lakkot.

4. Gördülő mozdulattal vedd fel a mintát a nyomdalemezről, majd hasonló mozdulattal helyezd át körmeidre.

5. Ez után jöhet egy réteg fedőlakk és már kész is a körömdíszítésed

A nyomdalemezedet a következő alkalom előtt tisztítsd meg, hogy a frissen, tökéletesen elkészített körömdíszítésed ne menjen tönkre. Ehhez csak egy körömlakklemosós vattakorongra lesz szükséged és egy száraz rongyra.


Nyomdázásra fel, hogy minél változatosabb legyen a tavaszi-nyári manikűröd!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}