Műköröm építő szett

A hosszú és tartós körmök rajongója vagy? Akkor a zselés műköröm a neked megfelelő választás! Ne csak ábrándozz a hosszú, csodaszép körmökről, hanem legyen egy igazán művészi körömdíszítésed! Szerezz be egy műköröm építő szettet, hogy otthonodban is elkészíthesd a vágyott körmöket magadnak és barátnőidnek is!

A zselés műkörmök segítségével nem csak a hosszú körmök valósíthatóak meg, hanem formájuk is tökéletes szabályos lehet. Ha szereted a szimmetriát és rendet, akkor tökéletes választás számodra, hiszen a felől nyugodt lehetsz, hogy a körmeid, szabályosan állják ki a mindennapok viharait.

lila zselés műköröm

Ezekben a műköröm építő szettekben megtalálsz mindent, ami a csodás műkörmök elkészítéséhez szükséges. Három féle építő és három féle színes zselé közül válogathatsz. Az utóbbiak alapszínek, amelyekkel könnyedén kigyakorolhatod a zselés műköröm készítés fortélyait. Ezekhez természetesen jár zselés és díszítő ecset is. A díszítésről sem feledkeztünk meg! Csillámpor strasszkő és akril festék áll rendelkezésedre, amelyekből gyönyörű mintákat alkothatsz. Cseppreszelő, buffer és nail prep szolgálják a műköröm elkészítés tökéletes alapját. Ráadásul ajándékok is várnak rád, ha beruházol egy szettre.

rózsaszín zselés műköröm körömékszerrel
A szettekhez UV lámpa is jár. A 18 wattos UV lámpát azoknak javasoljuk, akik hobbiként tekintenek a zselés műköröm készítésre és több idő áll rendelkezésedre a körömdíszítések megalkotására. A 36 wattos UV lámpa neked való, ha már profi szintre fejlesztetted a zselés műköröm építést. Természetesen ha már van UV lámpád, akkor megrendelheted a műköröm építő szettet lámpa nélkül is.

piros zselés műköröm virág díszítéssel

A moonbasanails.hu webáruházban ezek az alapanyagok külön-külön is megtalálhatóak. De mi megspóroljuk neked az időt, nem kell egyesével, kattintásról-kattintásra összeválogatni minden szükséges kelléket, hanem rögtön, egyetlen szettben hozzájuthatsz. Ráadásul nem csak az idővel, hanem a pénzeddel is spórolhatsz, hiszen ha készletben rendeled meg több mint 16% kedvezménnyel juthatsz hozzá a zselés műköröm készítés alapanyagaihoz.

Megéri szettben rendelned! Szerezd be most, hogy csodás körömdíszítéssel várhasd a nyarat! >> 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}