Natalie Portman és a piros körmök

Július utolsó hetében egy olyan színésznő körömdíszítését mutatjuk be neked, aki nem csak szép, de hihetetlenül okos is. Tökéletes arcbőr, barna szemek, lágyan leomló barna haj. Natalie Portman jellegzetes megjelenése, amely mint kiderült igen magas intelligencia hányadossal társul. A Dior és Chanel arca, akinek a gél lakkos körmei is mindig kifogástalanok.

Natalie Portman Jeruzsálemben látta meg a napvilágot, pár hónapos korában költöztek át az USA-ba. Washingtonba járt általános iskolába, ahol megtanult héberül. Már egészen fiatal korától vonzotta a színészkedés és már négy éves korától táncórákat vett. Az iskolai szünidőket drámatáborokban töltötte. 

Tudtad, hogy édesapja miatt lett vegetariánus? Egyszer orvos édesapja elvitte magával egy konferenciára, ahol egy tyúk felboncolását követhette végig. Annyira megrázta az eset, hogy azóta nem fogyaszt húst.”


Több kisebb szerepet is elvállalt már egészen fiatalon is, ám az igazi áttörést a Star Wars trilógia hozta meg neki. Az első részét 1997-1999-ig forgatták. A film 1999-es bemutatójára nem ment el, hogy zavartalanul tudjon tanulni az érettségire. Ez a szorgalom meghozta gyümölcsét, hiszen felvették a Harvardra, ahol kitűnő eredménnyel diplomázott pszichológia szakon. Ekkor nyilatkozta azt, hogy azt sem bánja, ha tanulmányai a színészet rovására megy, mondván „Inkább leszek okos, mint filmsztár”.

A Star Warson kívül többi híres szerpe a Fekete hattyúban, Csak szexre kelleszben, vagy a Thor-ban nyújtott alakításai.

Natalia Portment nem véletlenül választotta a Dior vagy a Chanel reklámarcnak, hiszen klasszikus megjelenése ezekhez a letisztult, elegáns világmárkákhoz passzol a legjobban. Nem csoda hogy körömdíszítés terén is a klasszikus trend híve: rövid, lekerekített körmök piros gél lakkal.

Natalie Portman megerősített az elhatározásodban, hogy itt az ideje gél lakkos körömdíszítésre váltanod? Akkor ruházz be egy gél lakk induló készletre, mely tartalmazza a klasszikus piros árnyalatot is! Ezen kívül minden olyan hasznos kellék és alapanyag a birtokodba kerül, amire szükséged lesz a gél lakkos körömdíszítések elkészítése során.

Szenvedélyes piros körömdíszítésedet bátran dobd fel valamilyen körömdíszítési módszerrel. Ha a klasszikus  stílust szeretnéd megőrizni, akkor ne gondolj semmi extrémre, elég csak egyetlen strasszkő minden körmödre a körömágy feletti részre, pontosan középre. Hidd el csak egy kis apróság, de rögtön fel fogja dobni egyszínű piros gél lakkos körömdíszítésed.

Szerezd be most egy induló szettet és tündökölj csodás körmökkel! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}