Ne félj, nem érdemes! :)

A nők egy része belevág, a másik fele viszont mindent megfontol és sorra veszi a problémákat, amikkel szembesülhet. A lakkzselék esetén is felszokott merülni, hogy nincs elég jó kézügyességem, nincs elég időm, vagy, hogy le kell reszelni és így roncsolja a körmömet...
Most ezeket a tévhiteket fogjuk szép sorban eloszlatni!

Nincs elég jó kézügyességem a lakkzselézéshez!
Nem kifogás, hiszen elkészítése gyerekjáték! Pont ugyan úgy kell felvinni, mint a hagyományos lakkokat, az egyedüli különbség, hogy a gél lakkott UV lámpa fényénél kell megköttetni.

Nincs elég időm!
Gondolj bele, a lakkzselé elkészítésére egy hónapban csak egyszer kell időt szánni, aztán 3 hétig tökéletes a manikűrünk. Viszont a hagyományos körömlakkot hetenként kell újra festeni!

Eltávolításkor a reszelés tönkreteszi a körmeimet!
Nem kell lereszelni a lakkzselét, hiszen leoldható! Több módszer közül is válogathatsz, amikor le szeretnéd szedni lakkzselédet. Eltávolíthatod áztató gyűszű segítségével, vagy fóliával. Bármelyik módszert is választod, a szükséges alapanyagoakt webáruházunkban megtalálod.

A lakkzselék a műkörmök és a hagyományos körömlakkok legjobb tulajdonságait egyesítik magukban, ezért nem tarthat vissza tőle semmi, hogy te is kipróbáld!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}