Négy sztár egy körömdíszítési mánia!

Oké, valljuk be az őszintét, hogy mindig is irigykedve nézünk fel a nagy fehér vásznon megjelenő sztárokra, valahányszor megjelentek legújabb szerepükben és valahol legbelül mindig is arra törekszünk, hogy egy-két praktikát vagy trükköt lopjunk el tőlük, hogy a mi megjelenésünk is kifogástalan vagy legalább ahhoz közeli legyen.

Mi lehet a közös Julia Roberts, Kate Winslet, Meryl Streep és Cate Blanchett-ben azon kívül mind a négyen elismert és nagy színésznők? A válasz egyszerűbb sem, mint azt elsőre gondolnád!

Fogadjunk elsőre te is olyanra tippelnél, ami az alkatukkal vagy a szerepeikkel kapcsolatos. Netán egy-két ruhadarab, ami esetleg mind a négy sztáron jellegzetesen megjelenik… De nem! A titok nyitja a kezükön, illetve annak a végén, a körömdíszítésükben rejlik! Bizony, e négy csillag körme nem is áll olyan nagyon távol egymástól!

Az egyszerűségben rejlik a nagyszerűség

Lehet, hogy kissé sablonos, vagy ahogy a nagyok mondanák, „túl klisészerű”, de figyeld meg jobban Te is a fent említett négy nő kezeit akár filmjeikben, akár a való életben mindig is az egyszerűség jellemezte a körömdíszítésüket!

A Nude körömdíszítésektől az egyszerű francia manikűrig a természetességre, a természetes szépségük erejével operálnak!

Jó, jó, de mit tehet az, aki nem Julia Roberts-nek vagy Cate Blanchett-nek születik? – teszed fel egyből a kérdést, megjegyezve tök jogosan! Nos, a válasz ugyanolyan egyszerű, mint, amilyen a kiemelt sztárok gyakran választott körömdíszítési szokásuk!

Julia Roberts Meryl Streep
Olvass többet róla! >> Olvass többet róla! >> Olvass többet róla! >> Olvass többet róla! >>

No para, csak lazán

Elsősorban arra kell gondolnod, hogy mik a kezeid és körmeid erősségei és gyengeségei. Ha szeretnél, akár készíthetsz listát is! Az erősségeket kell hangsúlyozni a gyengeségeket pedig némi trükkökkel leplezni!

Lássunk egy egyszerű példát! Szeretnéd körmeid megnöveszteni, hogy elegánsabb megjelenést kölcsönözhess kezeidnek, de gyenge a körömlemezed és nagyon hamar betöredezik, bereped. Sőt, van amikor még be is szakad. Ilyen esetben bátran használhatsz gél lakkokat, hiszen a rövid körmön is kiválóan megállják a helyüket és egyfajta pajzsként is tudod használni, hiszen a gél lakkok akár 2-3 hétig is tartósak és alatta a körömlemezed a külső környezeti hatásoktól védve lesz. Így ezen időszak alatt kényelmesen tud nőni a körmöd, s mire a gél lakkos körömdíszítésed lenő, vele együtt a körömlemezed is megnőhet a kívánt hosszra!

Próbáld ki akár már holnap!

Kedvet kaptál ennek az egyszerű módszernek a kipróbálására? Akkor ha még nem próbáltad volna korábban a gél lakkokat, itt van egy átfogó és ütős megoldás, amellyel egy kattintásra kerülsz a gyenge körömlemezek pajzsául szolgáló fegyverzeted beszerzéséhez! Ez pedig nem más, mint az Induló készletek családja! Az Induló készletben egy teljesen kezdő is megtalál mindent, ami ahhoz kell, hogy gél lakkos körömdíszítését könnyedén és tökéletesen el tudja készíteni!Netán félsz, hogy elakadsz vagy nem tudod mi után mi következik a gél lakkozás során? Ne legyenek kétségeid, hiszen a szetthez ingyenesen jár egy fotókkal és leírásokkal gazdagon ellátott használati útmutató is, ami biztos mankó lehet a kezdetektől a tökéletes körmök megvalósulásáig!

Kedvet kaptál a dologhoz? Kattints az Induló készletek teljes listájáért ide! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}