Nem csak a levelek sárgulnak el idén ősszel!

Tükrözzék körmeid is az őszi napfény hangulatát és a sárgára változó levelek színét!

Itt az ősz, de semmi okod a borongós hangulatra, hiszen ez az évszak ezernyi színnel kápráztat el. Itt van például a kadmiumsárga derűje, amivel minden napod vidáman indulhat. Egy igazán vidám, élénk szín ez, amivel feltűnő lehetsz, hiszen ezt a színt kevesen viselik. Ráadásul mindenki tudni fogja rólad, hogy optimista egyéniség vagy, hiszen sárga az egyik legpozitívabb szín, ami energiával tölti fel viselőjét. Más embereket is felvidíthatsz vele, hiszen ha rád néznek, a vidám szín arra ösztönzi őket, hogy ők is mosolyogjanak!

Űzd el te is a rosszkedvet a sárga színnel! Ha elég bevállalós vagy akkor az egész öltözéked pompázhat ebben a színben, a kiegészítők kivételével. Ha nem szeretnél ennyire feltűnő jelenség lenni, akkor fordítsd meg! Fekete, szürke vagy barna szettedet dobd fel egy kadmium sárga övvel, vagy ami még jobb, körömdíszítéssel! Körmeid akármikor tükrözhetik az aktuális trendet, akár különösebb feltűnés keltése nélkül is!

Körömdíszítési tipp: A kadmiumsárga és mély tókék színek harmonikus párost alkotnak, de feketével is feldobhatod ezt az árnyalatot.
Vásárlási segédlet: Szerezd be a hónap trendszínét most akciósan!

Októberi trend színek

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}