Nem idő kérdése!

Már jó párszor latolgattad hogyan jársz jobban: körömlakk vagy gél lakk? Melyik éri meg jobban hosszútávon, mik az előnyök, mik a hátrányok? Mi segítünk a jó döntés meghozatalában!

A leggyakoribb indok a gél lakkok ellen az idő kérdése. Elkészítésük hosszú időt vesz igénybe, sokkal több előkészületre van szükség. De valóban így van ez?

A körömlakkokat csak felkenjünk és szaladunk is tovább! Valljuk be ez az, ami nem igaz. Körömlakkozás előtt is el kell végezni egy minimális manikűrözést, valamint nagyon hosszadalmas szárítási folyamatot igényel. Sőt, ha azt hisszük, hogy már megszáradt, akkor mindig jön egy meglepetés, nyom, vagy húzódás a lakkrétegben, ami tönkreteszi a végeredményt. Ilyenkor vagy úgy teszünk, mint aki nem látja, vagy kezdjük elölről az egészet.

Készítsd el gél lakkos körömdíszítésed saját otthonodban! Nem kell időpontot foglalni körmösödhöz és utazgatni csak azért, hogy csodás körmeid legyenek!

Ráadásul a körömlakkozás egy olyan művelet, amit 3-5 naponta meg kell ismételni, mivel igen könnyedén lepattanhat a körömlakk körmeinkről, ami csúnyán mutat.

A gél lakk elkészítésének ideje 1-1,5 óra. Ez sok időnek hangzik, de cserébe egy három héten át tartó csodás körömdíszítés lesz a jutalmunk. Ráadásul attól sem kell tartanunk, hogy közvetlenül az elkészítés után valami kár fogja érni körmeinket, hiszen UV lámpa fénye alatt 2-3 perc alatt megköt a körömdíszítésünk.


Lássuk a tényeket:

ALAPOZÁS (BUFFER,RESZELÉS STB) 15 perc 15 perc
ALAPRÉTEG kb 3 perc + 15 perc száradási idő 3+3 perc köttetés
SZÍN 3 perc plusz 10 perc száradás, 2X ismételve 3+3perc köttetés, 2X ismételve
FEDŐRÉTEG 3 perc, plusz min. 15 perc száradás 3+3 perc
ÖSSZEGEZVE:  A körömlakkozás kb 104 percet vesz igénybe  A gél lakkozás kb 45 percet vesz igénybe

Spórolj időt ONE step termékekkel! A ONE step termékekkel az alapréteget, tehát a bondert nyugodtan elhagyhatod. Valamint sűrűbben pigmentált gél lakkokról van szó, így akár egy rétegben is tökéletesen fednek.

Valljuk be, azt az 1-1,5 órát igenis megérdemeljük, hogy magunkra szánjuk. Egy húzós munkanap után, vagy a pihenéssel töltött hétvégén is jár nekünk ez a kényeztetés. Sőt, ha pár barátnőnket is áthívjuk, akkor még vidámabban fog telni a körömdíszítésre szánt idő és együtt készíthettek csodás körmöket.
 

 

Ne a kifogásokat keresd, hanem vágj bele a csodás gél lakkokkos körömdíszítések készítésébe! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}