Nicola Peltz, a Transformers legújabb lánya

A Transformert filmek rendezői megint nem bízták a véletlenre a színésznő választást, egy csinos ifjú hölgy töltheti be a főszerepet. Ám most nem elégedtek meg azzal, hogy egy szimplán szép modellt állítanak a filmvászonra, hanem egy valóban színészi múlttal rendelkező lányra esett a választásuk.

Nicola Peltz számára nem újdonság a reflektorfény, hiszen édesanyja is modell, valamint apja milliárdos üzletember.  Már kiskorától kezdve tudta, hogy ő színésznő szeretne lenni. Hamar felfigyeltek tehetségére és 2006-ban már szerepet kapott Danny Devito és Mathew Broderick oldalán a Karácsony mindenáron című filmben. Majd ez után Az utolsó léghajlító című filmben kapta meg a főszereplő lány szerepét. 2014-ben az Affluenza című drámában játszott, valamint a Transformers 4-ben nyújtott alakítása volt az, ami meghozta számára a hírnevet.

Azóta más híres filmszerepben nem tündökölt, ám karierje, mint modell, egyre inkább szárnyal. Megfigyelhető, hogy számos más színésznővel és modellel ellentétben az élénk színű körömdíszítéseket részesíti előnyben. Egy fekete estélyihez ő inkább az élénk pipacs színű körmöket választotta, mint a szokásos nude árnyalatok egyikét.

Te is légy feltűnő a narancsos piros árnyalatok segítségével! Ráadásul, hogy igazán a kiegészítőddé váljon körmöd, válassz hozzá egy apró körömékszert, amely igazán csillogóvá és egyedivé fogja változtatni körömdíszítésed!

Szerezd be most a legszebb pipacs színeket! >>


 

Gél lakk

#019 #049 #086 #130 #204

ONE step
 

#013 #038 #082 #090 #092

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}