Nicole Kidman és a feltűnés mentes elegancia

Nicole Kidmant már rég láthattuk a filmvásznon, bár a bulvársajtóban még mindig időről-időre feltűnik karcsú alakja. Általában inkábba plasztikai műtétekhez való különös vonzalma miatt, de vitathatatlan stílusérzékét is ki szokták azért emelni. Mi az utóbbi miatt fogunk most róla írni, ráadásul a mindig tökéletesen ápolt, egyszerű gél lakkos körömdíszítéseit vesszük számba.

A színésznő fehér bőre és világos hajszíne ne tévesszen meg senkit, nem egy skandináv szépségről van szó, hanem egy ausztrál származású Hawaii-on született színésznőről.

Eleinte csak Ausztráliában volt híres színésznő az Ausztrál expressz című sorozat miatt, majd a Halálos nyugalom című film volt az, ami Hollywoodban is ismerté tette nevét. 1990-ben összeházasodott Tom Cruise színésszel, majd válásuk után Kaith Urban énekessel kötött házasságot. Tom Cruise pedig választott megint egy olyan feleséget, aki egy fejjel magasabb nála, Katie Holmes-ot.

A Moulin Rouge és a Majd megdöglik érte című filmekben nyújtott alakításáért Golden Globe-díjat nyert el, Az órákban nyújtott alakításáért pedig Oscar-díjat kapott.

 

Tudtad, hogy a színésznő eredetileg bal kezes, de azért, hogy a jobb kezes Virginia Woolf írónő karakterét meg tudja formálni Az órák című filmben, megtanult jobb kézzel írni.


A modell alkatú színésznő 180 cm magas, ezért ritka az, amikor valami nem áll jól neki, sőt hirtelen nem is tudnánk olyan esetet mondani, amikor nem megfelelő öltözékben jelent meg. Mindig tökéletes összhangot sugall, ezért nem is csoda, ha olyan körömdíszítést választ, ami ezt a harmóniát növeli. Tőle ne hosszú karmokat várjunk, vagy élénk színeket, hanem bizony egy natúr, mindenhez passzoló körömdíszítést.

Ezért bizony ő is beáll a nude körmöket viselő sztárok sorába. Hogy miért választja ennyi színésznő és énekesnő a nude gél lakkos körmöket?

 

-A nude a testszínt jelenti, ezért több árnyalatban is megtalálható a rózsaszínestől egészen a kávészínig. Tehát hiába naturális szín, mégis változatos.

-Viselj fekete kosztümöt, egy lenge színes nyári ruhát, vagy egy koktélruhát egy esküvőn, mindegyik mellé jól mutat. Ráadásul, ha ezt a három szettet egymást követő napokon, sőt egyetlen napon kell viselned, akkor sem kell pánikolnod, körömdíszítésed mindegyikhez passzolni fog.

- A nude szín könnyen díszíthető! Feldobhatod strassz kővel, akril matricával, körömnyomdával, vagy bármely más díszítőelemmel, csak rajtad múlik, hogy mit választasz.

-A nude színt akkor is nyugodtan kipróbálhatod, ha amúgy nem szoktál gél lakkot, vagy körömlakkot használni. Könnyed eleganciát fog kölcsönözni megjelenésednek feltűnés nélkül.

Válassz te is egy nude szettet a tökéletes megjelenésért! >>

Szeretnél kedvenc sztárodról olvasni? Akkor katt és szavazz!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}