Növesztenéd a körmeidet? Gél lakkozz!

Sokan szeretnének szép hosszú körmöket, de nem mindenki olyan szerencsés, hogy ez csak úgy megadatik neki. Sokan vannak, akik egy darabig tudják növeszteni, aztán előbb-utóbb letörik valamelyik, és kezdhetik elölről az egészet.

Néhányan ezt a helyzetet műkörömmel oldják meg, így ha nem is a saját körmeik nőnek meg, de megkaphatják a szép hosszú körmöket, amikre vágytak. Mások ugyanakkor ragaszkodnak ahhoz, hogy a saját körmeik legyenek hosszúak – számukra megoldást jelenthet a gél lakk.

 

A lakk erősít

 

Észrevetted már, hogy ha kilakkozod a körmödet, sokkal erősebbnek érződik? Ez azért van, mert kerül rá plusz néhány réteg, és minél vastagabb, annál nehezebb letörni. Nos, a gél lakk még inkább csökkenti a köröm letörésének esélyét, ugyanis jóval erősebb és tartósabb, mint a hagyományos körömlakkok. Gél lakkal így szépen tudod növeszteni a körmeidet anélkül, hogy tartanod kellene a letörésüktől. Habár azért nem teljesen lehetetlen így sem a körmök törése, jóval kevésbé valószínű.

 

Amíg nem voltam vele tisztában, hogy mivel tudnám hatékonyan erősíteni a körmeimet, én magam is a gél lakkal próbálkoztam, és sikerrel. Nagyon szépen megnőttek a saját körmeim, és sosem volt olyan gondom, hogy letörtek volna, így meg tudom erősíteni, hogy ez egy jó megoldás, ha a saját körmeihez ragaszkodik az ember.

 

Mivel lehet elérni, hogy a saját körmök legyenek erősebbek?

 

Persze az az igazi, ha elérjük, hogy a körmeink maguktól se törjenek le. Nagyon sok kézápoló krém van, ami egyben körömerősítő is, ezeket érdemes napi rendszerességgel alkalmazni. Léteznek kezelések, amik szintén a saját körmök megerősítését szolgálják, ilyen például a japán manikűr – ilyesmit érdemes időnként beiktatni a kézápolásba. Ha odafigyelsz az általános vitaminbevitelre, azzal is nagyon sokat tehetsz a körmeid épségéért, így ajánlott folyamatosan pótolni a vitaminokat a szervezetedben. Ha ezekre figyelsz, előbb-utóbb maguktól is erősek lesznek a körmeid.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}