Nude hódítás

Sokszor hallottuk már, hogy a fekete és fehér mindenhez jól megy. Bármit fel lehet velük dobni, vagy épp ellenkezőleg, finomítani lehet az összhatáson a segítségükkel. De ha már unod őket, vagy nem szereted a végleteket, akkor neked való a nude megoldás!
A nude a természetes bőrszínt jelenti. Éppen ezért magába foglalja a sötét kávé színtől, a mogyorón át egészen a porcelánig minden árnyalatot. De nem csak a barnás, hanem a rózsaszínes típusukat is.

Ez az árnyalat 2010-től kezdve fontos alapkelléke egy trendi szettnek. Azóta minden tavasszal és nyáron visszatérő elemévé vált a gardróboknak és a butikok polcainak. Ráadásul a melegebb időben sokkal szívesebben hordjuk ezt az árnyalatot, mint például a feketét.

A nude egy igazán praktikus szín. Pasztell és élénk árnyalatokkal egyaránt keverhető. Ha a diszkrét megjelenését akarod hangsúlyozni, akkor használd pasztell árnyalatokkal, ruhatárad így légiesen könnyed hatást fog elérni. Ha körmeiden is ugyanezt a benyomást akarod kelteni, akkor nude körmeidet csak egy kis csillámló kristály strasszkővel, vagy körömékszerrel dobd fel. Ezek a kis csillámló díszek kiemelkednek a körömfelszínedből, ezzel vonva magukra a figyelmet.

Ha viszont feltűnőbb megjelenésre vágysz, akkor a testszínű árnyalat váljon a kiegészítővé. Az átmeneti időszakban egy nude kabátka, blézer hasznos lehet bármikor, és jöhet hozzá egy élénk rózsaszín sál, vagy színes blúz. Körmeiden is nyugodtan kombinálhatod erőteljesebb színekkel. A sötétkék, zöld, vagy lila árnyalatok épp olyan jó választásnak bizonyulhatnak, mint a narancs vagy a piros színek.

Hódíts idén tavasszal nude körmökkel!


Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}