Nyári gél lakkos körömdíszítések

A nyári gél lakkos körömdíszítésed megtervezéséhez sosem lehet elég korán hozzákezdeni. Nincs ez másképp most sem, hiszen már egyre jobb idő van és a ruhatárunkat is a kellemesebb, naposabb és szellősebb időkhöz igazíthattuk.
Nyári gél lakkos körömdíszítések című blogunkból most inspirációkat és ötleteket meríthetsz, hogy milyen is legyen legújabb vagy netán legelső nyári megjelenésed. Légy nyitott és merj vállalkozóbb szemlélettel tekinteni az idei nyári trendekre. Ez persze nem jelenti azt, hogy a hagyományos és visszafogott nyári stílust kedvelőknek le kell mondaniuk teljesen saját ízlésükről. Sőt! A klasszikus nyári gél lakkos körömdíszítést választók idén is ugyanúgy hódíthatnak teret, mint azok akik inkább a merészebb, újító szellemiséget képviselő irányzatot választják.

 
Csillámos nyári gél lakkos körömdíszítések

Imádod a csillogást és szívesen látod körmeid szikrázó csillámokban úszva? Akkor ez a nyári stílus tutira be fog jönni Neked! Akár színes alapon, akár egy nude színárnyalaton, de még akár csak a csillámok felhelyezésével is látványos, szikrázó körömdíszítéseket produkálhatsz. Ráadásul a csillámok remekül tudják szórni a fényszikrákat a természetes napfényben. 
Fémes hatású nyári gél lakkos körömdíszítések

A metál szín a körömdíszítésben nem annyira új trend, de most úgy tűnik idén ismét hódításba és terjeszkedésbe kezd. Csak egy szimpla arany vagy ezüst körömdíszítéssel is máris menő és divatos lehetsz az idei nyári fesztiválokon vagy csak a napsütötte hétköznapokon. Bár a metál géllakkok önmagukban is kiválóan festenek, de egy kis fantáziát vagy némi csavart belevarázsolva igazán klassz hatást érhetsz el. Tipp: a metál géllakkok kedvelik a nyomda mintákat, hiszen kiváló alapot adnak és egy klassz arany alapra, fekete csipkemintával máris hatásos és látványos eredmény érhető el. 
Mindent vagy semmit nyári gél lakkos körömdíszítések

A tavalyi év nagy szenzációja és újdonsága volt az átlátszó manikűr, illetve körömdíszítés. Ez csupán annyit tesz, hogy a színektől már megcsömörlött divatot követők építő zselé segítségével csupán az átlátszó alapanyagok felhasználásával áttetsző, üvegszerű körmöket készítettek. Ez olyannyira népszerű és közkedvelt lett, hogy idén is várható nagy érdeklődés ezen stílus iránt. 
Két tónusú nyári gél lakkos körömdíszítések

A természetes és a természetközeli színek idén nyáron is nagyon népszerűek lesznek. Ezt felkarolva léphet színre és érhet el nagy sikereket a két tónusú gél lakkos körömdíszítések idén nyáron. Ennek a stílusnak a titka csupán abban rejlik, hogy ügyesen összeválogatott színekkel operál. Vagy egy azon szín két árnyalatát felhasználva jelenik meg a körömdíszítésen. Akár francia vagy akár a közkedvelt ombre technika felhasználásával összemosva.


 

Élénk színű nyári gél lakkos körömdíszítések

És igen, az örök klasszikus nyári trend, az élénk, vibráló, neon színek is itt vannak. Ezek a méltán közkedvelt és a legtöbbet alkalmazott nyári gél lakkos körömdíszítési trend idén is hódítani fog és sokaknak fog majd kellemes és igazán vérpezsdítő heteket hozni, akik ezt a stílust választják. A neon színek mellett a neon színek matt változatai, és a sötétben világító, foszforeszkáló társaik is roppant nagy teret hódítottak és fognak idén is.


 
Lusták nyári gél lakkos körömdíszítése

A végére tartogattunk egy vicces és mégis egész jól kigondolt trendet. Ez pedig a lusták nyári gél lakkos körömdíszítése. Ami ha kicsit közelebbről megnézzük, annyira nem is „lusta”. Első ránézésre azt gondolnánk, hogy a készítője nem igazán szeretett volna sok időt szánni erre az alkotására, de ha alaposan szemügyre vesszük, láthatjuk, hogy van benne munka, nem is kevés. Natúr vagy nude alapszínre, ami nagyon közeli a saját természetes körömágy színünkhöz egy remek alapot lehet készíteni, amire egy markáns, erősebb tónusú géllakkal vagy körömlakkal elnagyolt mintákat készíthetünk.


Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}