Nyári mimóza

A napfényes, tikkasztó júliusnak nem is lehetne más a színe, mint a napfény színét visszaidéző mimóza sárga. Igazi vidám, nyári szín, amelyet te is szívesen viselsz magadon a hőség idején. De nem csak a ruhatáradban van helye, hanem körömdíszítéseden is!

A mimóza szemet gyönyörködtető sárga virága csak másod sorban ismert. Arról már inkább ismert, hogy egy érzékeny kis növényről van szó, amely érintésre összehúzza leveleit. Most te ne ezt a mimóza lelkületedet mutasd meg, hanem a tündöklő, virágba boruló oldaladat!

A sárga a napfény színe, amit az örömmel, boldogsággal kötnek össze. A meleg sárga szín erőt ad és vidámsággal tölt fel, valamint a mentális aktivitást is elősegíti. A sárga szín aktiválja agyunk vizuális központját, így hat a memóriánkra. Ezért lehet, hogy a post it cetlik is sárga színűek.

Figyelemfelkeltő szín, ezért ami sárga azt megnézzük és meg is jegyezzük. Pont ezért kell neked is sárgát viselned a nyáron, hogy a strandon vagy egy bulin is a központba kerülhess.

A sárga szín igazán feltűnő, ezért ha túlzásba viszed zavaró is lehet! Ezért nem árt, ha kompenzálod más színekkel. A sárga-kék párosítás nyugtató hatást kelt és elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének. A piros-sárga kombináció vibráló megjelenést kölcsönöz, segítségével feltűnőek lehetünk, a piros mégis tompítja egy kissé a sárga vakító megjelenését.

Még jobb hír, hogy a mimóza nem csak egy üdítő szín, de egy hűsítő koktél is magán viseli ezt a nevet. Ráadásul egy roppant egyszerű italról van szó. Egy pezsgőspoharat tölts meg félig pezsgővel, majd a másik felét öntsd fel narancslével. A pohár szélére a tökéltes összhang kedvérét biggyesszünk egy narancskarikát.

Körömdíszítési tipp:Viseld körmeiden is a hűsítő mimóza koktél gél lakk árnyalatait! Ha esetleg úgy érzed, neked ez a szín túl élénk, akkor tompítsd élénkségét matt fedőlakkal.

Vásárlási segédlet: A mimóza gél lakkokat július hónapban akciósan szerezheted be! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}