Nyertest sorsoltunk reszelő akciónkban!

Emlékszel még? Pár napja volt egy körömreszelőkkel kapcsolatos kuponkedvezményünk, amihez nyereményjáték is kapcsolódott. A sorsolás lezárult, a nyertes megvan! Kattints a nyertes nevének ellenőrzéséhez, mert lehet hogy épp Te vagy az!
Ez a játunk már lezárult!

A 10 darabos reszelő ajándékcsomag nyertese: Nagy Marianna.

A nyertesnek ezúton is gratulálunk, akit a megrendelésénél megadott email címen már értesítettünk a nyereményének átvételének részleteivel kapcsolatosan. Azok se csüggedjenek, akik ezúttal nem nyertek, hiszen lesz még játék, itt a Moonbasanails.hu webáruházban!


 

Minden megrendelés számít, válassz kupont okosan!

Azon túl, hogy most felkészülhetsz az őszi-téli időszakra és reszelőkből feltankolhatsz, most még nyerhetsz is!

Azok között, akik a 20%-os kedvezmény kupont választják és megrendelésüknél sikeresen beváltják, azok között kisorsolunk további 10 reszelőt, amelyet a szerencsés nyertes választhat ki magának!

A sorsolás várható ideje: 2016.09.27. kedd délután.

A nyertest a megrendelésnél megadott e-mail címén értesítjük és tájékoztatjuk a részletekről a nyereménye átvételének módjairól, valamint a Moonbasanails.hu webáruház Blog oldalán is közé tesszük majd a sorsolás végeredményét. Fontos, hogy a sorsolás napján mindenképp figyeld az email fiókod, mert lehet Te leszel a szerencsés nyertes, aki a díjat hazaviheti. A nyertesnek 72 órája lesz, hogy válasz emailben visszajelezzen, igényt tart-e a nyereményére.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}