Októberi tökéletes páros

Már olvashattátok, hogy az október hónap két akciós színe a mustár és az éger szín. akár külön-külön ruhaszetteket is létrehozhatsz belőle, de megmutatjuk, hogy ez a két szín milyen jó párost alkot egymással!

Az éger egy nagyon finom szín, amely a szürke és a barna elegyéből születik meg. Higgyétek el nem csak az otthonunkban, bútorok formájában mutat jól. Gondolj bele, hgoy ez a natúr szín mennyire jó kiegészítője lehet ruhaszettjeidnek. Egy ilyen árnyalatú magassarkú vagy táska és máris elegánssá tehető a legélénkebb színből álló out fit kinézete is. Önmagában nem ajánlatos teljesen éger színbe burkolni magunkat, mert úgy fogunk kinézni, mint aki épp egy szafari túrára indul az ősz kellős közepén. Viselhetjük pasztell árnyalatokkal is. Ekkor viszont ügyeljünk rá, hogy kerüljük azerős színű kiegészítőket, mert az sápadttá teheti megjelenésünket!

A mustársárga szín az égerrel szemben egy igen erőteljes árnyalat. A napfény színének egy enyhe okkeres árnyalata. Éppen ezért érdemes odafigyelni rá, hogy a világos bőrűek csínján bánjanak vele, ugyanis igazán fakó hatást fog kölcsönözni a külsőnek. Ám természetesen kiegészítőként még mindig magunkon viselhetjük a mustár sárgát, legyen szó táskáról, ékszerekről, vagy merészebb esetben cipőről!

És mint mindig, olyan színeket választottunk, amik együtt mutatnak igazán jól! Érdemes beszerezni az őszi hónapokra egy éger színű bőrdzsekit, ami minden szettünkhöz tökéletesen fog passzolni, főleg egy sárga felsőrésszel fog nagyon jól mutatni. De természetesen egy harmadik színt is beemelhetünk megjelenésünkbe, például a menta színt, ami igazi üde színfolt lesz az őszben. Idén újra nagy divat a poncsó, ezért a te ruhatáradban is ott a helye, főleg ha éger színű! Válassz hozzá egy mustársárga sálat, vagy felsőt, de természetesen egy mustársárga táska is nagyon trendin mutat mellé!

A körmeiden is ott a helye ennek a két színnek! Ha feltűnőbb megjelenést akarsz, akkor a mustárt választod alapszínnek és a minta lesz éger. Ha decensebb megjelenést akarsz, akkor hagyod, hogy az éger domináljon.

Szerezd be az október hónap sztár színeit most akciósan! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}