Öltözz a harmónia színeibe - Ametiszt, december trendszíne

A lila szín egyenlő távolságra helyezkedik el a piros és a kék színtől, ezért nem véletlen, hogy egyensúlyt hoz életedbe! Nem is csoda, hogy az ünnepi rohanások hónapjának trend színe ezért az ametiszt lett!
Az ametiszt a kvarc ásványnak egy lila színű változata. A természetben az egészen világos lilától a legsötétebb árnyalatáig előfordul, de a neve az igazán mély, szinte már indigókék árnyalatával forrt össze.

Mint azt már említettük, a kék és a piros keveréke, így magában őrzi a kék nyugtató hatását és a piros energikusságát, ezért egyensúlyt teremt értelem és vágy, a bölcsesség és érzelmek között.

Gyógyító hatása sem elhanyagolható. Csillapítja a fizikai fájdalmat, valamint csökkenti a kimerültség érzetét.

Ha úgy döntesz, hogy beszerzel egy szuper ametiszt ruhát, akkor a pasztelles verziókat felejtsd el és koncentrálj az erős árnyalatokra. Jön a céges karácsonyi vacsorák, ünnepi színházas esték és a szilveszteri bulik ideje, amihez tökéletesen passzol ez a trend. Az, hogy csipke, bársony, vagy milyen más egyéb anyagból van, az csak az ízléseden múlik,  de ezzel a harmóniát sugárzó színnel garantált, hogy te kerülsz a középpontba! Ha a klasszikus kis fekete mellett döntesz, akkor sincs semmi probléma, körmeidet még mindig öltöztetheted ebbe az éjkirálynős színbe!

Körömdíszítései tipp: Válaszd a lila lakkzselék thermo változatát, így egyszerre két szuper ametiszt árnyalatban tündökölhetsz attól függően, hogy a fagyos téli levegőn tartózkodsz, vagy a meleg szobában!

Vásárlási segédlet: Lepd meg barátnőidet karácsonyra az ametiszt valamely trendi árnyalatával! 


Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}