Örömteli gyermeknap csillámtetoválással

Közeleg a május hónap vége, ami egyet jelent a gyereknappal! A csillámtetoválás egy tökéletes ajándékötlet, amivel az egész család jól szórakozik, hiszen az elkészítéséhez a család részt vehet és vidám pillanatokat szerezhettek egyetlen minta elkészítésével is akár.

A csillámtetoválások vidám szórakozást és kikapcsolódást nyújtanak, ráadásul fejlesztik az apró mozgást igénylő készségeket a tanulás folyamán. Az egész család találhat magának egy új hobbit úgy, hogy a gyerekek is fejleszthetik kreatív oldalukat.

A csillámtetoválosok alapanyagai bőrbarátok, nem tartalmaznak káros kémiai anyagokat. Ráadásul tartósak, akár 14 napon keresztül is fennmarad. nyaralás közben is bátran lehet használni őket, hiszen vízállók, így a strandolás nem akadály!

A szettek 15 db mintát tartalmaznak, amelyek kisfiúknak és kislányoknak is egyaránt tetszeni fog. A minták használata egyszerű. Először is tisztítsd meg a bőrfelületet, ahova szeretnéd felhelyezni a mintát. Vágd le a sablont, amit kiválasztottál. A fehér papírréteget húzd le, de ne dobd ki, mert ide tudod visszahelyezni a mintát. Egy minta körülbelül 2-3 alkalommal hasznosítható újra.  Egyenletesen ragaszd fel a mintát a bőrfelületre. Vigyázz, hogy ne legyen rajta gyűrődés, mert akkor nem fogja szépen kiadni a csillámpor a mintát.

Minden szett két kozmetikai csillámport tartalmaz. A kozmetikai csillámpor tovább fennmarad a bőrön. Ráadásul a dekor csillámporok fém származékokat tartalmazhatnak, melyek allergiás reakciót válthatnak ki a bőrön. Minden szett tartalmazza a csillámpor felviteléhez szükséges ecsetet is. Természetesen csillámporokat külön is be tudod szerezni, ha esetleg fogytán lenne a szetted, vagy új színekre vágysz.

Valamint a szettben megtalálod a csillámpor fixálásához szükséges ragasztót is. Ezek csillámtetoválás ragasztók bőrbarát anyagúak így a gyermekek számára is teljesen biztonságos és érzékeny bőrűek is bátran használhatják. Ha a sablont már felragasztottad, akkor a ragasztóval kend be a sablon minta részét. Ne vidd túlzásba egy vékony réteg bőven elég. Ez után távolítsd el a sablont és az ecset segítségével vidd fel a csillámport. A felesleges csillámport egy púderecset segítségével tudod eltávolítani.

A csillámtetoválás használatáról bévebben itt olvashatsz.

Új mintát szeretnél felvinni? Vagy már kopik az előző? Mivel vízálló a ragasztó, ezért az a legjobb megoldás, ha egy babaolajos kendővel távolítod el a mintát.  

Szerezz be egy szettet és nem csak a gyermekeid fognak jól szórakozni, hanem az egész család! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}