Őrült dolgok a műkörömdivatban

Közeledik a Szilveszter, így talán belefér, hogy bolondozzunk egy kicsit. Összegyűjtöttünk pár dolgot, amely ha visszafogottabb szép is lehet, ha nem ismerjük a határokat, akkor nevetségessé is válhat.

A kozmetikai ipar és az ékszeripar (hasonlóan szinte az összes többi iparághoz) nem győzi magának teremteni az igényeket, hogy minél több terméket tudjon eladni világszerte. A műkörömdivatnak vannak olyan területei, ahol ez a két iparág összeér és gyümölcsöző viszonyban végzik a termékfejlesztést, amely vagy előny számunkra, vagy nem.
Látni fogjátok,  hogy az elektronikai ipar is próbálkozik ilyesfajta együttműködésekkel, hát erről végképp döntse el mindenki maga, hogy megérte-e.

Körömgyűrű

Nem igazán újdonság, hiszen a nagyon vérmes érdeklődők már tavaly is találkozhatta vele a piacon.  Én elsőre olyat láttam, amely ízléses volt és jó minőségű, így bennem nem alakult ki ellenkezés a termékkel szemben, de ez nem óvott meg attól, hogy ne álljon égnek a hajam később másik három típustól.

A körömgyűrűt az ujjvégekre kell felhelyezni, közvetlenül a köröm alatti körömágy-részre. A feladata az, hogy a körmöt elfedje (hogy a beszakadt köröm elfedése, vagy az autó ajtajába odacsukott ujjunk lilaságának palástolása-e a cél, vagy csak alternatíva a körömfestésre, azt nem tudni).

 

Műköröm blogjavascript:void(0)
A kép csak illusztráció

Többféle változata létezik, van, amelyek konkrétan kialakított körmöt tartalmaznak, mások nem alkotnak teljes oválist, vagy áttörtek. Azok, amelyek konkrét körömformát tartalmaznak, lehetnek oválisak, mandulák, szögletesek, léteznek többféle színben vagy aranyban-ezüstben. Azok, amelyek áttörtek, szintén inkább fém-színűek.

Körömled

Az elmúlt pár év nagy innovációja volt a foszforeszkáló, fluoreszkáló körömlakk. Amellett, hogy szerintem felnőtt ember ilyesmit főleg Halloween-partiban használ, a körömbe építhető led alternatívája lehet ennek a kevés fény mellett is látványos körömdivatnak. Sőt, a körömled tulajdonképpen a foszforeszkáló festék és a beépíthető kristály összeházasításának is tekinthető.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}