Őszi körömdíszítési tippek

Ismét beköszöntött az ősz, elindult az iskolaszezon és minden kezd visszatérni a jólmegszokott kerékvágásba. A természet is elkezdi felölteni őszi köntösét és a nyári élénk, vibráló neon színek helyét szépen lassan átveszi az elegánsabb és visszafogottabb földszínek egyvelege.
Mostani első őszi körömdíszítési tippünk is a földszínekre épít, hiszen a barna, a sárga és a vörös az őszi erdők legjellegzetesebb színeit képezik. Sokak számára az ősz az egyik legszebb évszak, hiszen a természet ekkor is képes meglepetéssel és ámulatba ejtően szép színekkel „dolgozni”.



Most két olyan körömdíszítési tippel készültünk az őszre a számodra, amelyek reményeink szerint sikerrel beindítják majd a te fantáziádat is és tudsz majd meríteni ötleteket és inspirációmorzsákat legújabb őszi körömdíszítésedhez.

Idézzük meg az őszi erdők hangulatát

Rögtön itt az első őszi körömdíszítési tippünk, amin az ősz három legjellegzetesebb színét, a sárgát, barnát és a vöröset is megidézzük.
  1. Alaposan készítsd elő körmeid. Reszeld és vágd a kívánt formára, majd buffer segítségével bolyhozd fel. Portalaníts portalanító kefével és ne feledkezz meg a Nail prep használatáról sem.
  2. Dolgozz Moonbasanails ONE step géllakkokkal. Ennél az őszi körömdíszítésnél a #102-es ONE step géllakkot használtuk. Vidd fel a teljes körömlemez felületére a sárga színt, vékonyan.
  3. UV lámpád vagy UV LED lámpád fénye alatt köttesd meg teljesen.
  4. Amennyiben körömágyszíned szükségessé teszi, használj bátran második réteget, de az esetek nagy többségében elegendő egy réteg ONE step géllakk is. Ha második réteget is felviszel, akkor azt is köttesd meg UV- vagy UV LED lámpád fénye alatt.
  5. Vékony (pl.: #0-ás) Díszítő ecsettel és a #35-ös akril festékkel fess egy fa mintát. A körömvégtől haladj felfelé és úgy fesd meg a fa egyes ágait. Az ecsetre mindig csak kevesebb festéket vegyél fel, hogy a vékony faág mintákat könnyebben meg tudd festeni. Sok festékkel vastagabb ágakat tudsz majd csak festeni.
  6. Várj 1-2 percet, hogy az akril festék teljesen megszáradjon.
  7. Vigyél fel egy vékony réteg Leoldható, fixálásmentes fényzselét, amit ezúttal most még nem kell megköttetned ugyanis ebbe fogjuk belehelyezni a kis flitterkorongokat.
  8. Az őszi fa mintánk leveinek a #266-os és a #288-as Glitter szivárvány flittereket használtuk fel. Díszítő pontozó segítségével vittük fel a kívánt helyre. Változatos méretben és színben.
  9. Köttesd meg ezt a réteget.
  10. Végül pedig a tartósság érdekében még egy vékony réteg fényzselével vond be a körömdíszítésed. Így két réteg fényzselé közé tudod zárni a glittereket, amelyek így már biztosan több hétig tartósan megmaradnak a körömdíszítéseden.
  11. UV- vagy UV LED lámpád fénye alatt köttesd meg ezt az utolsó réteget is.
Idézd meg az ősz hangulatát te is első őszi körömdíszítéseden és varázsolj mesebeli őszi fa motívumokat körömdíszítésedre.

Játék a fénnyel és matt felületekkel

Következő őszi körömdíszítési tippünk egy kis fényjátékkal köthető össze, hiszen ezúttal Tiger eye géllakkot is fogunk használni és vegyíteni fogjuk a matt és a hagyományos fényes fényzselék tulajdonságait egyetlen körömdíszítésen.



Tudod, a Moonbasanails Tiger eye géllakkok azok a géllakkok, amelyek egy szuper erős mágnes segítségével különleges fényjátékot csalnak a körömdíszítésedbe. Ráadásul egy ideje már több különböző mágnesből is válogathatsz, amelyek még látványosabb fényjátékot tudnak előcsalogatni a Tiger eye géllakkokból.
 
  1. Alaposan készítsd elő körmeid. Reszeld és vágd a kívánt formára, majd buffer segítségével bolyhozd fel. Portalaníts portalanító kefével és ne feledkezz meg a Nail prep használatáról sem.
  2. Jöhet a #814-es Tiger eye géllakk, ami meg fogja adni őszi körömdíszítésednek a látványos alapot. Az első réteget vékonyan vidd fel. Ennél a rétegnél még nem kell használni a szupererős tiger eye mágnest.
  3. UV lámpád vagy UV LED lámpád fénye alatt köttesd meg teljesen.
  4. Jöhet a második réteg Tiger eye géllakk, amit felvitel után, de még köttetés előtt a Szupererős Tiger eye mágnessel fel kell mágnesezni. Tartsd nagyon közel a körömdíszítésedhez kb. 4-6 másodpercig, hogy a fényjáték megjelenjen a géllakkban.
  5. Miután elérted a kívánt hatást UV lámpád vagy UV LED lámpád fénye alatt köttesd meg teljesen ezt a réteget is.
  6. Most jön egy kis tompítás, illetve az első fénytörés. Használj egy vékony réteg matt fedő zselét, ami meg fogja törni a géllakkos körömdíszítésed csillogását.
  7. UV lámpád vagy UV LED lámpád fénye alatt köttesd meg teljesen. Szinte azonnal látni fogod, ahogy a csillámos géllakk elveszti fényes jellegét és egy selymes, matt felület fog képződni.
  8. A Tiger eye géllakk fényjátéka a matt fedő zselé réteg alatt is sejtelmesen át fog ütni, ezzel már így akár önmagában is egy különleges körömdíszítés birtokába kerültél, de még nem végeztünk.
  9. Vékony Díszítő ecset (pl.: #00) segítségével fess inda/levél/virág mintákat körömdíszítésedre Leoldható, fixálásmentes fényzselé segítségével.
  10. Miután elkészültél a kívánt minták felfestésével UV lámpád vagy UV LED lámpád fénye alatt köttesd meg teljesen ezt a díszítését és ezzel némi csillogást visszanyerve egy különleges hatású körömdíszítésre tettél szert.
A matt és a fényes felületek játéka sokkal tovább is vihető. A fantáziádra és a kézügyességedre bízzuk, hogy te mi mindent tudsz megvalósítani még e két népszerű alapanyag felhasználásával. Mi csak a kezdő inspirációt kívántuk hozzá megadni. Látványos körömdíszítések készíthetők hasonló technikával, amelyek olyan hatást keltenek, mintha esőcseppek lennének körömdíszítéseden.

Reméljük, hogy sikerült kellő ötletet adnunk az előttünk álló őszi időszakra és beindította a te fantáziád is, hogy még látványosabb és még különlegesebb körömdíszítések születhessenek.

Ne feledd, mindig kíváncsian és érdeklődve várjuk a munkáidat, amelyekért cserébe jutalompontokat osztogatunk, hogy még olcsóbban tudj vásárolni nálunk!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}