Őszi színkavalkád a körmökön

Ezen a blogon sok olyan körömmintát láthattatok már, amelyek különféle trükkökkel és furmányokkal segítenek abban, hogy a körmötök egyediek és csodaszépek legyenek. Az idei ősz körömdivatjában sem szorulnak háttérbe ezek a színes-mintás-különleges körmök, ugyanakkor a színkavalkádot ennél egyszerűbben is elérhetjük most.

Különböző színű körmök

A korábban emlegetett számozott körmök (3+2, 4+1) divatja mára odáig fokozódott, hogy minden köröm különböző lett. A nyáron ez gyakran még úgy nézett ki, hogy kétféle szín, de mindegyiken másik minta, vagy kétféle szín, kétféle minta, de cserélődik, vagy picit változik.

Az őszi színekkel készült 5+0-ás körmökhöz csodaszép avar-színeket válassz. Olajzöld, barna, vörös, narancs, szürke, feketésbarna alkothatják a sort, sőt, ha olyan sok szép árnyalatot találsz, akár mind a 10 körmöd lehet különböző.

A szimpla színflekkeket feldobhatod arany kiegészítőkkel: ráragasztott arany ékszer-négyzet, -háromszög, -lencse fokozhatja a melankolikusan elegáns hatást.

Színes csillámokkal

Ha a Moonbasa kínálatában összeválogattok 3-4 véle nagy szemű, őszi színű csillámot és egy kisebb adag keveréket kikevertek belőle, azt nagyszerűen használhatjátok az őszi körmök díszítésére. Az alapszín lehet a még mindig rendkívül divatos közép vagy sötétszürke, bézs, világosbarna, amelyre a száradás (köttetés) előtt a körömtő környékére vagy épp a szabadszél mentén vigyétek fel a csillámot.

Az eredmény egyszerre komoly és játékos, melankolikus és vidám, elegáns és bohém lesz.
Ugyanez az eredmény elérhető úgy is, ha eleve ilyen színösszeállítású csillámkeverékes körömlakkot találtok.

Továbbgondolt francia

Lépésenként haladunk a bonyolultabb minták felé, de ettől még mindig nem kell megijedni. A mintához három színre lesz szükség, a legjobb, ha két teli színt és egy fémeset vagy éppen fém-színt választotok.

A minta lényege, hogy a teli színekkel klasszikus francia festést készítünk, majd a körömvég flekkjébe, pont a köröm közepére elhelyezünk egy extra pöttyöt a harmadik színnel. Kedvünk szerint tehetjük úgy, hogy teljes egészében ráférjen, vagy egy része lelógjon. A színösszeállítás lehet bézs-vörös-bronz, sárga-barna-arany stb. 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}