Párduc, oroszlán, gorilla…

Mindenkit felpezsdít Afrika vadvilága, izgalmas színei, különleges gyümölcseivel és bennszülött kultúrájával.
Most ezt az egzotikumot viselheted körmeiden a Moyra Afrika kollekciójával! Felidézik színes élővilágát, amelyet flamingók, kolibrik és papagájok tarkítanak, de elhozza neked a frissítő gyümölcsöket és zöldségeket. A pitaya, kaktuszfüge és datolya világa fog megelevenedni körmeiden.

Öt ellenálhatatlan, nyarat idéző színt vonultatunk most fel:

1.      Falmingo (351): A flamingó rózsaszín kecsessége jelenik meg benne. Ne gondolj semmi csillámra, semmi gyöngyházra, ez élénk rózsaszín a javából.

2.      Madagascar (352): A színes állat- és növényvilágát tükrözi ez a szín. A rózsazsín egy erős, vidám árnyalatáról van szó, amit bármelyik nő szívesen visel a körmén.

3.      Pitaya (353): A lilás gyümölcshús köszön vissza benne,  Ez egy sötétebb árnyalat, de nem kell az hinned, hogy visszafogottságot fogsz vele sugalmazni!

4.      Masai (354): Afrika egy etnikai csoportja, amelyre nagoyn jellemző ruhájának élénk, pirosas színe. Ebben a lakkban te is magadon viselheted a forró égöv egyik legjellegzetesebb árnyalatát.

5.      Savanna (355): A trópusi égöv füves pusztája, mely az álaltok királyának, az oroszlánnak ad otthont. Nem is lehetne más színnel leírni, mint a fű színének tompa árnyalatával. Ezt a rendhagyó körömlakkszínt élvezheted, ha a szavanna hangulatát akarod kelteni körmeiden!

6.      Sahara (356): A Föld legnagyobb sivatagja. Ezért kapta ezt a nevet a végtelenbe nyúló homoktengert idéző árnyalat.

Ezek a színek magukban is feltűnőek, de egymással kombinálva még élénkebb hatást érhetsz el:
-          354, 355, 356: Egy igazi gyümölcssaláta; zöld, piros és sárga színek vibráló elegye, ami vonzza a tekintetet. A különleges piros ugyanolyan jól mutat a zölddel, mint a sárgával. ha igazán merész vagy mindhárom szín egyszerre is felkerülhet kezeidre!
-          351, 353, 356: Ez egy lágyabb kombináció,d e még így is elég feltűnő, akár egy gyönyörű afrikai madár! A sárga és lila ugyan olyan jó kombináció, mint a sárga a rózsaszínnel!
-          352: Önmagában is erős, tökéletes szín. Ne másik színnel vegyítsd, inkább dobd fel strasszkővel!  

Öltöztesd körmeidet a szafarik hangulatához!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}