Pasifogó körmök a nyárra 1. rész

Ebben a ragyogó tavaszban már most elkezdhetjük gyakorolni a nyári pasifogó körmöket. Mitől lehet pasifogó egy köröm? Tévedés, nem attól, hogy mi nagyon dögösnek találjuk magunkat benne, hanem attól, hogy a férfiakat vonzza. Azt pedig, hogy nekik mi tetszik, csak ők tudják megmondani. Ha nincs még az életünknek párja, akit meg tudnánk kérdezni, kénytelen vagyunk a statisztikákra hagyatkozni.
Lássuk tehát, hogy milyen manikűrt szeretnek látni a férfiak a kiválasztott hölgy kezén!

A pasik véleménye

A férfiak általában szeretik a visszafogottságot. Ami nem azt jelenti, hogy teljes jellegtelenségbe kellene visszaszorítanunk magunkat, hiszen oda vannak a jellegzetes, karakteres megnyilvánulásainkért is. A szélsőséges körmöket ugyanakkor – mind hosszban, mind formában, mind díszítésben – kerüljük el, vagy hagyjuk azokra az esetekre, amikor nem az ellenkező nemnek, hanem magunknak vagy nőtársainknak akarunk tetszeni.A férfiak által optimálisnak tartott körömhossz az, amely éppen kilátszik az ujjak mögül, ha a tenyerünk felől pillantunk az ujjainkra. Az erősebbik nem körében kedveltebbek a lágyan ívelt formák (miért nem lepődünk meg ezen?!) mint a szögletes vagy a nagyon csúcsos köröm-alakzatok.

Bár nem valószínű, hogy a meghódítandó férfi tisztában lenne a különféle manikűr-technológiákkal, de abban biztosak lehetünk, hogy nem lesznek oda a méteres műkörmökért, sokkal előbb lesznek a géllak hívei.

A férfiak többsége szereti a francia manikűrt, és oda vannak a natúr, természetes szépséget sugalló körömmintákért. Számukra sokkal fontosabb a körmök ápoltsága, mint az extrém festések, ezek a minták pedig pont ezt a hatást erősítik. A natúr színek kiválasztásánál kerüljük a sápadt (elnézést a kifejezésért: hullaszerű) árnyalatokat, mert az taszító lehet. Válasszunk inkább élénk, barackos vagy rózsás árnyalatokat, ha már a visszafogottság területén szeretnénk maradni.

A visszafogottságot rafináltan vegyíthetjük az eleganciával. A férfiak nagyra értékelik az apró asszonyi trükköket. Így kerülhetnek apró kristályok az amúgy visszafogott körömfestésre, vagy így készülhet végül a francia csillámos körömvéggel. Válasszunk finom indákat, stilizált virágokat vagy minimál absztrakt mintákat a körmeinkre, ha Nekik akarunk tetszeni. De ne essünk túlzásokba, hiszen kevés férfi rajong az ékszerekkel (vagy éppen sziporkázó körömdíszekkel) kirakott hölgyekért.

Ugyanakkor töretlen népszerűséggel bír a férfiak körében a vörös rúzs... és természetesen a vörös körömlakk. Persze ezt nem úgy kell érteni, hogy mindennap ezeket villantsuk, de egy-egy alkalommal ha előkapjuk ezeket, számíthatunk az elsöprő hatásra.

Cikkünk még nem ért véget! Kattints ide a folytatásért! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}