Pasimágnes körömminták Valentin napra

Ha idén Valentin napkor igazán el szeretnéd bűvölni randipartnered, megmutatjuk a leginkább pasimágnes körömmintákat és színeket, melyekkel garantáltan az ujjaid köré csavarhatod majd kiszemeltedet.
Bájosan kislányos
Mesefigurás, vagy édes kisállatos körmeiddel megmutathatod bolondos és bájos oldalad, és ha elég figyelmes a partnered, akkor akár a randi első témája már meg is lehet. Tökéletes kiegészítői lehetnek ezeknek a mintáknak a sellő porok, és a gyöngyház csillogású lakkok, melyek fényükkel teszik a kislányos megjelenést igazán nőiessé.


 

Szokatlan újdonság
Bár 3-4 éve már találkozhattunk a negatív tér manikűrökkel, azonban idén újra hódítani fognak ezek a különleges körmök. Ezekre a körmökre nem lehet nem felfigyelni, és miközben randipartnered próbálja megfejteni a körmeidre rajzolt különös mintákat, észrevétlenül már át is léptétek azt a kínos pillanatot, amikor próbálja megfogni a kezed. Ha ilyen körmökkel hódítasz, fontos, hogy igazán puha és ápolt legyen a kezed, hiszen úgyis mindenki meg akarja majd csodálni különlegességeidet.


 

Klasszikus vörös
A pasik még mindig nem tudnak betelni a tüzes vörös ajkakkal és persze körmökkel. Akkor mutatnak vörös körmeid a legszebben majd, ha hagyod a színt érvényesülni és nem takarod el mintákkal és díszekkel. Nagyszerű előnye a piros körmöknek, hogy mindenki viselheti. Rövid körmökön éppúgy jól mutat, mint a hosszún, de ha a teljesen piros körmöket túlzásnak érzed, akkor akár kérhetsz körmösödtől francia manikűrt is ebben a színben, amihez pedig már nagyszerűen társíthatsz apró mintákat és köveket is. Ezen kívül csillogó és matt verzióban is nagyon jól mutat és igazán figyelemfelkeltő.


 

Ne fogd vissza magad
Nem kell a randi kedvéért visszafogott körmöt csináltatnod, ha te egyébként az extravagáns körmöket szereted. Ha a pasinak nem tetszel vagány körmökkel, akkor lehet, hogy egyébként sem éri meg a második randit a dolog. Viszont ha már az első randin megmutatod, hogy milyen a stílusod, biztos lehet benne, hogy egy igazán dögös és magabiztos nővel van dolga. Nyugodtan jelenj meg kövekkel rakott hosszú körmeiddel!


 

Művész és rajongó
Ha saját magad készíted a körmeidet, ne félj őket megmutatni a randin! Nekünk, nőknek valahol egy kicsit művészi énünk kifejezése is a magunknak festett köröm. Ha megdicséri a srác a körmeidet, büszkén vállalhatod, hogy azokat te készítetted. Ha igazán ügyes vagy benne, nem csak párra, de akár egy rajongóra is szert tehetsz. Arról nem beszélve, hogy a jövőtökre nézve sem árt, ha tudja, hogy időnként szükséged van egy kis feltöltődésre, mialatt művészi körmeidet készíted.


 

Kedvencek a körmeidre festve
Odavagy a virágokért, vagy inkább a csokinak nem tudsz ellenállni? Bármi is legyen titkos kedvenced, könnyen adhatsz pár tippet kiszemeltednek, hogy mivel lephetne meg a randi végén. Virágmintákból végtelen a választék, sőt akár igazi szárított virággal is díszítheted körmeidet, mellyel egy plusz csipet nőiességet adhatsz megjelenésedhez. Csokikkal és fánkokkal díszített körmeidből pedig biztosan tudni fogja randipartnered, hogy a te szívedhez édes kis semmiségeken át vezet az út.


Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}