Porondon a lábkörmök! 1.

Végre, végre a tavaszhoz megérkezett a meleg is, és még ha tartanunk is kell attól, hogy néha elkap egy-egy nyári zápor, akkor is bátran válthatunk a nyári lábbelikre

Ezek közös jellemzője, hogy itt-ott nyitottak, vagyis lassan nem ússzuk meg, hogy ne váljon láthatóvá mások számára is a lábfejünk. Ennek pedig két következménye van: egyrészt muszáj szépen rendben tartanunk, azaz ügyelnünk a pedikűrözésre, másrészt érdemes az idei nyár divatja szerint csodás körömmintákat készítenünk-készíttetnünk.

LábkörmökAz idei nyár trendjeinek általános jellemzője, hogy a lábkörmök legalább annyira színesek (ha nem színesebbek), mint a kezek körmei. A lábkörmökön idén hódítanak azok a minták, amelyek a lábfejünk és mások szemeinek aránylag nagy távolsága ellenére is jól láthatóak. A nagy méretű, kontrasztos, meglepő összhatású minták nyarát éljük! A trükk az, hogy akinek a kezén nem tetszik az intenzív festés, vagy valamiért nem szabad feltűnően manikűröznie, az bátran bepótolhatja a lábain. Nézzük, hogy csináljuk idén!

Támad a Mars!

A galaktikus körmök idén is hódítottak, bár sokak szerint a kezeken inkább a téli trend részét képezik, hiszen sötét színekkel dolgoznak. Télen ugye a lábkörmeink nem látszanak a nagyközönség számára, így ha lábon megvalósítható csillogó mélységű szuperszonikus pedikűrre vágyunk, akkor most érdemes megvalósítani.

Ha csillagos égboltot, tejutat és más galaktikus képződményt szeretnénk a lábunk körmeire festeni, sajnos a kezekhez javasolt trükkök közül kevesebbet tudunk alkalmazni. Érdemes az irizáló, csillámos, glitteres lakkok között válogatni és szimpla teli flekkeket alkalmazni. A galaktikus festés még izgalmasabb és mélyebb, ha a lakk alapszínét kenjük alulra, majd annak a tetejére viszünk fel ugyanabból a színből egy effektes réteget.

Negative space

A „helykihagyós” festésmód a lábakon is számtalan verzióban megvalósítható. Az egyik legmenőbb az absztrakt minta, amelynek vonalai által bezárt sokszögek mindegyike lehet más színű, közötte kilátszhat a natúr alap is.

Az idei nyár új trendje az, hogy minden köröm különböző (ha számokra szeretnénk lefordítani: 1+1+1+1+1+1, a korábbi 3+2, 4+1 felosztással szemben). Ha a nagy lábujj körmén alkotunk egy absztrakt felületet, mondjuk 4 színből, akkor azt a négy színt alkalmazhatjuk a további lábkörmökön, egyenként egymagában (a negyedik akár lehet a színtelen is).

Folytatjuk!

Szerezd be hozzá gél lakk színeket >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}