Rachel Weisz boszorkányos körmei

Az augusztus hónapot egy olyan színésznővel nyitjuk, akit mindenki A múmia című filmből ismert meg. De különféle nagy márkák arcaként is láthattuk már őt több helyen. Most pedig egy olyan körömdíszítését mutatjuk be, amit egyik filmjében viselt.

rachel weiszRachel Londonban született, apja Georg Weisz magyar tudós. A családja zsidó származású, ezért kellett külföldre menekülniük még a második világháború előtt.

Pályafutását nem a színészet, hanem a modelkedés területén kezdte. A gimnáziumi évek utána Champbridge Egyetemre járt, ahol művészeti diplomát szerzett. Társaival együtt az egyetemen dráma csoportot lapított, mely 1993-ig létezett.

 

Tudtad, hogy állítólag van egy tetoválás a csípőjén? Ám erről még egyetlen fotó sem került a nyilvánosságra soha.”


rachel weisz  ozA közvélemény figyelmét akkor keltette fel, amikor 14 éves korában visszautasította a Dávid Királyban való szereplést. Eleinte csak kisebb szerepeket kapott, a kiugrást a Láncreakció című film jelentette neki Keanu Reeves oldalán, de az igazi hírnevet az 1999-es A múmia című film hozta el neki. Feltűnt a Consantine, a démonvadászban, valamint az Óz, a hatalmasban.

Ebben a filmben viseld egy igazán érdekes körömdíszítést, ami pontosan illeszkedik az eljátszott gonosz boszorka szerepéhez.

Hosszú és sötét, mégis van benn egy csavar és még az elkészítése is egyszerű. Választhatsz, hogy zselés műkörmökből szeretnéd megvalósítani, vagy inkább a gél lakkos körömdíszítésre szavazol.

Mi ez utóbb elkészítési módját mutatjuk be. Egy körömszíneddel megegyező színű gél lakkot vegyél a kezedbe (barnásabbat, vagy rózsaszínesebbet, ami jobban passzol a körmödhöz, vagy amelyik jobban tetszik). Vidd fel és köttesd meg UV lámpa fénye alatt. Ragaszd fel a franciamanikűr sablonokat és fesd ki a fehér végeket, távolítsd el a sablont, majd ezt is köttesd meg UV lámpa fénye alatt. Ez lesz az alapja a körömdíszítésednek.

Most jön a fekete háromszög. Ezt megfestheted akril festékkel, vagy a körömfelszínből kiemelkedő hatásért díszítő zselével. Ecset segítségével tegyél három pontot a körmödre. egyet a körmöd tetejének középre, kettőt pedig a körömágyhoz. Ez lesz a háromszög három csúcsa. a három pontot kösd össze egy egyenes, határozott vonallal. Ezt követően töltsd ki a belső részt.

Máris kész a mutatós boszorkány köröm.

 

Szerezd be most Rachel Weisz körömdíszítéséhez az alapanyagokat webáruházunkból! >> 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}