Ragyogó ajándékötlet a csillogásért

Gondolkoztál már azon mit ajándékozz gyermekednek, kistestvérednek, vagy a család legkisebb tagjainak? Most egy olyan ötletet adunk neked, amelynek a gyerekek télen és nyáron egyformán örülnek!

A csillám tetoválások bármilyen kisgyermeket jó kedvre derítenek, hiszen kisfiús és kislányos mintákat is egyformán lehet vele készíteni. Nem csak örömmel viselik ezeket a csillogó tetkókat, de szívesen el is készítik egymásnak, hiszen elkészítésük is gyerekjáték!

A lemosható és arany tetoválások helyett alkalmazhatóak, hiszen sokkal tartósabbak azoknál a ragasztónak köszönhetően, nem víz segítségével kell felhelyezni a bőrre. Egy mintát ráadásul nem csak egy színben készíthetsz el, hanem bármilyen csillámporral, ami csak megtetszik. Ráadásul ha meguntuk az éppen aktuális csillám tetkót, ugyan olyan könnyedén el tudjuk távolítani, mint ahogy felhelyeztük azt és már készülhet is az újabb minta!


Közös családi elfoglaltság lehet a karácsony idején, amint készülnek a szebbnél szebb csillám tetoválások. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt kreatív kikapcsolódást nyújt a fa alatt!

Az nem újdonság, hogy akár szettben is megvásárolhatod a hozzá való kellékeket, most viszont két, karácsonyi szett is vár rátok: egy a fiúknak és egy a lányoknak! A csillám tetoválások bármilyen kisgyermeket jó kedvre derítenek, hiszen kisfiús és kislányos mintákat is egyformán lehet vele készíteni. Nem csak örömmel viselik ezeket a csillogó tetkókat, de szívesen el is készítik egymásnak, hiszen elkészítésük is gyerekjáték!

 
Felmerülhet a kérdés, hogy bármilyen csillámport használhatunk az elkészítéséhez? Egyértelműen nem! Csak kozmetikai csillámport használjunk, hiszen a dekor csillámporoknak lehet fémszármazék tartalmuk, amely allergiás reakciót válthat ki a bőrön.

És a szettben található ragasztó miben különbözik más csillámtetkó ragasztótól? Állaga sokkal sűrűbb, zselésebb, így jobban beleragad a csillámpor, így tartósabb lesz a végeredmény. Száradás után gumi szerű anyaggá változik, ami jól követi a bőr mozgását, ami garantálja, hogy ne repedezzen be a csillám tetkó.

Mint az látható mindenre ügyeltünk szettünk összeállítása közben: bőrbarát, tartós és kellemes kikapcsolódást biztosít!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}