Rózsás hangulatban

Az idei évben sem maradunk trendszínek nélkül! Elsőként nézzük mit is érdemes tudni a nyugtató rózsakvarcról!
A rózsakvarc elsősorban egy ásvány, de amint meghalljuk a nevét rögtön tudjuk, hogy a rózsaszín puha, kissé áttetsző színárnyalatára gondolunk. A rózsakvarcról azt mondják a szeretet köve, ez által gyengédséget kelt másokban, ráadásul higgadtságot és együttérzést kölcsönöz viselőjének.

Nem kell hosszú görgetések folyamán végigböngészned lakkzselé és ONE step kínálatunkat! Elég ha csak IDE kattintasz és máris megtalálod egyhelyen az összes rózsás kedvencedet!

A szín a tavasz közeledtét is jelzi, megmutatja, hogy van remény a zimankós, mínusz fokokban bővelkedő tél után. A szín megszületéséről egy legenda is szárnyra kapott. A monda szerint a rózsa eredetileg csak fehér volt, ám egy fehér rózsa egyik tövisébe belelépett Vénusz istennő, akinek a vére rózsaszínre festette a rózsát. Hiszen ez a szín a fehér és a piros egyensúlyaként születik meg. Így ha kiegyensúlyozottságot szeretnél magadból sugározni, akkor egy pici rózsaszínt csempész nyugodtan a sötét árnyalatokkal bővelkedő ruhatáradba.

A rózsakvarcot a szívcsakrához szokták kötni, ami erősen az érzelmeket szimbolizálja, így vált ez a szín a nőiség, az anyaság színévé.

Ezt a színt viseld stresszes időszakban, hiszen élénkíti a fantáziát és elősegíti az új gondolkodásmód kialakítását. Nem csak benned, környezetedben is kifejti ezt a jótékony hatását. Keresd a #056, #059 lakkzseléket, ha te is a rózsaakvarc higadtságát é kiegyensúlyozottságát szeretnéd magadon viselni.

Körömdíszítési tipp

Viseld bátran körmeiden is ezt a színt, hiszen minden alkalomhoz kiváló viselet, ráadásul nem feltűnő, így munkahelyi komorságot is tudod ellensúlyozni vele, vagy egy túlzottan is elegáns party hangulatába is kölcsönözhetsz vele egy kis vidámságot. Idén ez a szín elválaszthatatlan lesz az égkék színtől, amelyről hamarosan olvashattok bővebben. Csodálatos párost alkot a kettő, nyugodtan dobd fel ezeket a színeket pár strasszkővel a csillogó végeredményért. 

Vásárlási segédlet: Ha a rózsazsín nagykedvelője vagy, vagy szeretnéd beszerezni 2016 trend színét, akkor kattints! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}