Solar effect gél lakk

A Solar effect gél lakk az igazi napimádók gél lakkja. A különleges hatású, napfényre színét változtatni képes gél lakk, az új Solar effect gél lakk kiváló választás legújabb körömdíszítésedhez.
A Solar effect gél lakkok látványos és különleges külsőt varázsolnak legújabb körömdíszítésednek. A napfény hatására színüket változtatni képesek, így sosem unod majd meg legújabb körömdíszítésed.

A Solar effect gél lakkok napfény (UV fény) hatására képesek csak színüket megváltoztatni. Már az elkészítéskor láthatod, hogy mennyire látványos is lesz a folyamat, hiszen amikor UV lámpád fénye alá helyezed szinte azonnal elkezdi a Solar effect gél lakk felölteni az új színárnyalatát. Szeretnéd, hogy visszanyerje eredeti színét? Sebaj, ez is megoldható! Biztosítsd körömdíszítésed számára a napfénytől védett környezetet és máris visszanyerte eredeti, alapszínét solar effect gél lakkos körömdíszítésed!

Solar effect gél lakk

A tévhittel szemben a Solar effect gél lakkokat nem csak a nyári forróságban, de az év bármely időszakában bátran használhatod, hiszen a nap nem csak nyáron süt! Bár tény, hogy nyáron több a napsütéses órák száma, de azért télen sem bujkál hónapokra a napocska a felhők mögé, míg ki nem tavaszodik.

Solar effect gél lakk színskála

A Solar effect gél lakkok változatos és kellemes pasztell színekben jelentek meg a Moonbasanails.hu webáruház kínálatában. Nyolc népszerű szín áll jelenleg a rendelkezésedre, amelyek képesek szemlátomást látványosan színüket megváltoztatni napfény hatására. A színváltás intenzitása függ a napfény és az UV sugárzás erősségétől is, így egy borongós vagy éppen egy esős napon nagy színváltásra ne számíts. A vaníliasárga Solar effect gél lakktól a közkedvelt babarózsaszínen át, a 2018-as év trendszínén a liláig minden színárnyalat helyet kapott ebben a különleges gél lakk családban.

Solar effect gél lakk

Solar effect gél lakk használata

Solar effect gél lakkos körömdíszítésed elkészítése ugyanolyan egyszerűen és gyorsan megoldható, mint a már jól megszokott és ismert Moonbasanails gél lakkoké és tartósságuk is rendkívüli. Akár 2-3 hétig nyugodtan lehetsz Solar effect gél lakkos körömdíszítésedtől, hiszen csillogó marad, nem mattul be és nem repedezik be.
  1. Alaposan készítsd elő körmeid az új körömdíszítésed elkészítéséhez. Vágd és/vagy reszeld formára körmeid majd bőrfeltoló kaparó segítségével told fel a körömágynál lévő bőrt. Bufferrel bolyhosítsd a körömlemez felszínét.
  2. Ne felejts el alaposan portalanítani. Ezután mindig használj Nail prep-et! Ezt sose hagyd el, hiszen ez egy rendkívül fontos előkészítő folyadék, ami a jobb és tartósabb körömdíszítés egyik záloga.
  3. Ha igazán „betonkemény” alapot szeretnél új Solar effect géllakkos körömdíszítésednek, bátran használhatsz Bondert egy vékony rétegben. Azonban ennek használata ennél a géllakk típusnál nem kötelező, csak választható. Bondert hagyd megkötni UV lámpád fénye alatt. Mindig tartsd be UV lámpád teljesítményének megfelelő kötési időt!
  4. Vidd fel az első réteg Solar effect géllakkot a körömlemezre. A géllakk igen halvány színnel bír, így biztosan szükség lesz majd további rétegekre is, így ne ijedj meg, ha az első vékony réteg nem fed tökéletesen!
  5. UV lámpád fénye alatt köttesd meg az első réteget. Most fogod látni először, milyen is lesz az új Solar effect géllakkos körömdíszítésed képessége! Az UV lámpa fénye alatt máris elkezdi színét változtatni ugyanis a géllakk.
  6. Igényeidnek megfelelően vidd fel a további Solar effect géllakk rétegeket, és rétegenként köttesd meg UV lámpád fénye alatt.
  7. Végül, a tartósság és a még csillogóbb hatás érdekében használj egy vékony réteg leoldható, fixálásmentes fényzselét, amit felkenés után szintén köttess meg UV lámpád fénye alatt.
Kész is vagy és máris élvezheted legújabb munkád gyümölcsét, a Solar effect gél lakkos körömdíszítésed, ami napfény hatására képes színét látványosan változtatni!

A Solar effect gél lakkok állaga a Moonbasanails ONE step gél lakkok állagéval azonos, vagyis lágy, krémszerű állaguk van. A termékek színe viszont elég halvány, viszont több réteg alkalmazásával tökéletes fedés érhető el. Használható alapszínként is, de díszítő géllakknak is, más Moonbasanails gél lakkokkal együtt alkalmazva.

Solar effect gél lakk


A Solar effect gél lakkok színüket közönséges asztali vagy lakásban található lámpa fényére nem változtatják színüket, csak a napfény hatására vagy UV fény hatására kezdik elnyerni új színüket. Amint ez a fényforrás megszűnik a környezetükben, eredeti alapszínüket visszanyerik. A színváltás képességét korlátlan ideig képesek megőrizni, ez nem gyengül vagy halványodik a napok múlásával.

Próbáld ki te is a Solar effect gél lakkokat és alkoss rendkívüli körömdíszítéseket, akár már elsőre is. Kattints ide és nézd meg a teljes Solar effect gél lakk színkínálatot.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}