Streep kontra Hathaway

Most két olyan színésznő következik akik már bizonyították tehetségüket egy filmben is! Maryl Streep neve mindenkinek ismerősen cseng, minden karaktert tökéletesen megformál és ezt számtalan díja is jól bizonyítja. Az Ördög Pradát viselben fiatal kollégájának adhatta át tudását, azaz Anne Hathawaynek. Most lássuk körömdíszítés terén mit mutat nekünk a két színésznő.

Akár anyja-lánya is lehetne a színésznő, bár persze nem azért, mert hasonlítanak, hanem mert tehetségük vetekszik, a generációs különbség ellenére is. Drámákban és vígjátékokban egyaránt megcsillogtatták már tehetségüket mindketten, díjátadókon megjelenésük tökéletes és igen, anyukák mindketten.

Anne Hathaway körmeiről már volt szó, idézzük most fel az ő körömdíszítéseit. A színésznő a klasszikus vonalat követi hajviseletben és ruházatban is, ám ugyanez nem mondható el a körmeiről!  

A körömdíszítése megfelel mindig a legújabb trendnek, láthattuk már negative space manikűrrel, 4-1-es festéssel (azaz, amikor a gyűrűsujj másmilyenre van festve) és ezüst végű francia manikűrrel. A kedvencünk, amit részletesebben ki is fejtettünk egy előző blogban. A fehér gél lakkos alapra fekete pillnagó minta került, amivel mindannyiunk szívét elnyerte. Ráadásul hatalmas előnye, hogy könnyedén el tudjuk készíteni saját otthonunkban is.

Meryl Streep stílusához mi is passzolhatna jobban, mint a nude körömdíszítés, ami az élet minden területén megállja a helyét.  Szinte minden Oscar-, és Golden Globe-díját ilyen manikűrrel szorongatta. Mi viszont szívesen látnánk tőle egy egyéniségéhez és színészi repertoárjához hasonlóan színes körömdíszítést is!

A nude árnylatokat is megtalálod a moonbasanails.hu webáruházban, csakúgy, mint azokat az akril hatású matricákat, amikkel neked is lehet Anne Hathaway körömdíszítésed! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}