Szabályos minták, egyszerűen

Van egy módszer, amivel tökéletes mintákat készíthetsz körmeidre, egy technika, amivel pontosan alkothatsz, egy eljárás, amivel nem érhetnek váratlan meglepetések!
Ez pedig nem más, mint a körömnyomda! A korongoknak és a nyomdának köszönhetően hiheted el, hogy a fent említettek közül semmi sem túlzás.

A körömnyomda bárkinek jó választás, akinek nincs elég ideje, nincs elég kézügyessége, vagy nem akar beruházni külön akril festékekre és ecsetekre, vagy csak szimplán a tökéletes szimmetria megszállottja vagy és szereted, ha mindkét kezed körmein tökéletesen egyformák a minták. Egyaránt díszítheted vele hagyományos körömlakkjaidat és lakkzselés körmeidet is!

Ha magadra ismertél a kis leírásból, akkor két szettünk közül válogathatsz: rendelkezésedre áll egy B- és egy C szett.


Teljes körömdíszítő csomag
B szett
Konad körömnyomda

Teljes körömdíszítés csomag
C (Stone) szett
Konad körömnyomda
  • 3 db 11 ml-es mintázó lakk (fehér, fekete, pink)
  • 3 db 5 ml-es mintázó lakk (fehér, fekete, átlátszó).
  • 4 db korong M21, M4, M8, M15
  • 2 db korong M53, M25
  • 1 db lehúzó
  • 1 db lehúzó
  • 1 db nyomdázó párna
  • 1 db nyomdázó párna
 
  • 1 db műanyag strasszkő felszedő pálca
 
  • 50 db stasszkő vegyes színben. A stasszkő a doboz alján található.
Tovább a termék részletes adatlapjára! >> Tovább a termék részletes adatlapjára! >>


A C szett már tartalmazza a további díszítési lehetőség eszközeit. Tehát a tökéletes mintádat egy kis csillogással is elláthatod!

A B szettünk viszont egy nagyon szép dobozban érkezik, ami ajándéknak is tökéletes. Legyen szó karácsonyról, szülinapról, vagy meglepetés ajándékozásról. A csomagolásról már nem kell gondoskodnod, hiszen a doboza dekoratív, így ha az utolsó pillanatban érkezik meg, akkor is tökéletes ajándék válik belőle.

Hogyan használhatod legújabb körömnyomda szetted?

Válaszd akár a B szettet, akár a C szettet, az biztos, hogy használatát könnyen el fogod sajátítani: válaszd ki a megfelelő mintát, kend rá a kiválasztott színt, a lehúzóval távolítsd el a felesleges festéket, a nyomdázó párnával szedd fel a mintát és már fel is viheted a körmödre! Lakkzselé esetében a fényzselé alá vidd fel, hiszen a fényzselé átlátszó, így a minta látható marad, de egy plusz védelmi réteggel látja el, ami növeli a tartósságát!

Használat után fontos a korongok megfelelő tisztítása. Közvetlenül használat után egy puha ronggyal áttörlöd és már tiszta is, de az is előfordulhat, hogy valamilyen körömlakklemosót, oldószert is használnod kell a tökéletes megtisztítás érdekében.

A körömnyomda kicsiknek és nagyoknak egyformán jó játék is, hiszen nem igényel nagy szaktudást, és könnyedén szép, elegáns, akár hétköznapra, akár különleges alkalmakra is készíthető vele körömdíszítés.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}