Szállingózzanak be a hópelyhek körömdíszítésedbe is!

Megérkezett a tél, a karácsonyi forgatag, csillogó hópelyhekkel… Na jó, a hó nem minden esetben garantált, de nem kell megválnod a csillámló pelyhektől. Akril hatású körömmatricáink segítségével körmeidet bármikor dekorálhatod az apró szépségekkel!
Soha nem voltál egy nagy művész, aki ecsettel bíbelődik hosszú perceket, hogy a tökéletes mintát kialakítsa? Vagy csak szimplán türelmed nincs hozzá vagy időd? Akkor válaszd az akril hatású matricákat, hiszen a segítségével pár pillanat alatt varázsolhatsz téli álom manikűrt magadnak! Az áráról sem szabad megfeledkezni: olcsón készíthetsz szép körmöket vele magadnak!Hópihék pillanatok alatt

Elkészítése nagyon egyszerű és nem igényel sok időt. Készítsd el a szokott módon a lakkzselét körmeidre, majd a fényzselé rétege előtt jöhet a matrica. Vágd körbe a kiválasztott kis hópihét, szedd le a tetejéről a műanyag védőréteget, mártsd egy pillanatra vízbe, hagyd pár másodpercig száradni, majd csipesszel vagy körmeid segítségével válaszd le a mintát a papírról és helyezd fel körmödre! Nem csak leírva tűnik ilyen egyszerűnek, a gyakorlatban sem igényel több időt.

Nézz szét webáruházunkban, megtalálhatod a fehér, fekete hópihe variációkat, de ha fémes csillogásra vágysz, akkor válogathatsz ezüst és arany pelyhek közül is. Ráadásul akár a természetben, itt sincs két egyforma mintázat vagy méret! Így kedvedre válogathatsz a különböző formák között! >>

Ráadásul egy kis meglepetéssel is kedveskedünk: vár rád egy karácsonyi miniakció! Légy résen és csapj le a legjobb hűs ajánlatokra!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}