Szeptemberben te is legyél buja!

A természet bujasága és harmóniája lesz a szeptember hónap trendszíne. És melyik az a szín amiben mindez egyesül? Természetesen a zöld! Ráadásul gél lakkjaid közé is beköltözik majd ez a szín, természetesen akciósan!

A dzsungelek és erdők természetes bujasága, melyet a lombkorona zöldje tesz igazán titokzatossá és kiegyensúlyozottá. Ezt a hatást keltheted te is idén szeptemberben. A buja zöld egy gazdag szín, mely a zöld smaragdba hajló árnyalatát jeleníti meg. Egyszerre élénk és kifinomult szín, mely igazán elegánssá teszi megjelenésed.

A zöld szín kiegyensúlyozza a testet-lelket, békét teremthet egy kommunikáció folyamán és a stresszes szituációkat lecsillapíthatja. Ha szeretnéd, hogy nagyobb hangsúlyt kapjanak szavaid munkahelyeden, vagy otthonodban, viselj zöldet, amivel felhívhatod magadra a figyelmet!

Ez a zöld szín ritkán szerepel a ruhatárakban, hiszen az utóbbi időben inkább a mentához hasonlító halvány, visszafogott árnyalatok hódítottak. De itt az ideje, hogy a pasztell színeket leváltsd és valami élénkebbre ruházz be! Ha úgy érzed, hogy nem szeretnéd, ha erre a bujazöldre tevődjön a hangsúly a ruhatáradban, akkor válassz egy igazán nőies megoldást: legyen ilyen színű a táskád és a cipőd! Feltűnő és meglepő egyben, ha egy zöld magassarkút és táskát választasz egy fekete szetthez.

Otthonodba is könnyedén becsempészheted a zöldet. Nem csak zöld díszpárnákkal, kárpittal, vagy szőnyeggel, hanem a legegyszerűbb, legtermészetesebb módon: növényekkel! A szobádban, vagy a nappaliban egy kis sarkot igazi esőerdővé varázsolhatsz a gondosan megválogatott zöld növényekkel. Harmóniát visz otthonodba és a már lombhullató őszben és a kopasz fákat hozó télben is lesz egy kis üdítő zöld színfoltod.

Körömdíszítési tipp: A zöld színhez válassz olyan színeket, amelyekkel továbbra is a természetességet tudod hangsúlyozni. Nem kell még pluszba egy neon pink, vagy szövegkiemelő sárga gél lakk mellé!

Vásárlási segédlet: Szerezd be akciósan, ebben a hónapban! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}