Szerelemre hangolva 1.

Közeleg az év egyik legromantikusabb napja, amikor a piros szín dominál és valahogyan érezhetően több szív van a levegőben… ha másnak nem a héliumos lufiknak köszönhetően.
A nők és a férfiak is hajlamosak rálegyinteni, hogy ugyan, ez a friss szerelmesek ünnepe. De akkor is érdemes megajándékozni egymást, ha már régóta egy párt alkottok! Sőt ilyenkor kell a leginkább figyelmet fordítani arra mivel is lephetnénk meg párunkat, hiszen már olyan sok ajándékot vettünk a másiknak. Talán a legjobb, ha valahol háttérben megbújó vágyat helyezzük előtérbe és azzal lepjük meg a másikat!

Az apró meglepetés mellett a külsődre is fektess hangsúlyt! Hiszen mikor máskor lehetnél a legfeltűnőbb, legcsábítóbb, mint Valentin-napon?
A férfiak túlnyomó többsége vonzónak tartja a női kezeket. Hangsúlyozd kezeidet egy csinos körömdíszítéssel.

1. Vörös körmök, romantikus virág mintával. Kihívó szín, egy kihívó napra, hiszen a vörös szín a szexualitást jelképezi. A vörös szín rövid körmökön jobban mutat, ha túl hosszú körmökre fested elnyújtott, boszorkánykörmöket idéző hatást kelthet. A vörös egy klasszikus, minden időszakban trendi szín, ami merészséget sugall viselőjéről. Ezt a hatást lehet ellensúlyozni egy romantikus virág mintával, ami tompítja a tüzességet és egy igazán érzelmes irányba viszi el megjelenésedet. A mintát megfestheted akril festékkel és ecsettel is, de ha úgy érzed nem elég jó a kézügyességed, vagy csak szimplán nincs elég időd, akkor akrilhatású matricáink között is számtalan virágmotívum vár rád.
Ami neked kell: #004, #123 #239 és a piros további árnyalatai; akril hatású matrica

2. Most nézzünk egy játékosabb körömdíszítést: ugyanezen a körömdíszítésen felfedezhető a romantikus szívecske minta, összhatása mégis bohókás, de az ünnep hangulatához illő. A lila és a bordó színek megadják a kellően romantikus alapot. A pöttyökkel és a szívecskével kifejezheted vicces, játékos oldalad, a csipkeminta pedig a nőies vonalaidat erősítik. A vörös szín mellőzésével még nem leszel kevésbé szenvedélyes! A lila a mértékletesség színe, kellő egynsúlyt teremt az érzelmek között, vigyázz rá, hogy még Valentin-napon se ess túlzásokba!
Ami neked kell: #115, #250, #037; díszítő ecset

3. Úgy is lehetnek romantikus körmeid, ha nem jelenik meg rajta a rózsa vagy szívecske motívum. A bordós árnyalatú körmök már önmagukban szenvedélyes színt képviselnek. Dobd fel díszítő zselével, vagy kristály strasszkővel a még elegánsabb megjelenésért. Ráadásul a bordó egy igen kifinomult szín, tehát az elegáns oldalad tudod vele kifejezni. 
Ami neked kell: #038 #050, dísztő zselé, kristály strasszkő


Készülj fel egy érzelmes hétvégére, hangolódj rá körömdíszítésed elkészítésével! 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}