Szivacsos, színátmenetes gél lakk körömdíszítés 1.

Ha már birtokában vagy egy gél lakk induló szettnek, akkor itt az ideje, hogy új körömdíszítéseket is kipróbálj. Ha még nincs szetted, akkor annak van itt az ideje, hogy beszerezz egyet és egyre több körömdíszítési módot próbálj ki.

A gél lakkos körmök elkészítése igen egyszerű és cserébe egy hosszantartó végeredményt kapsz cserébe. A gél lakk induló szettedben minden szükséges alapanyagot és kelléket megtalálsz, ami szükséges egy tökéletes körömdíszítés elkészítéséhez.

Ha már profi szintre fejlesztetted a gél lakkos körömdíszítést, akkor itt az ideje, hogy kipróbálj valami újat és kicsit megbonyolítsd a megszokásokat. Készíts színátmenetes körmöket. Az ombre, azaz színátmenetes festés már jó pár éve hódító útjára indult és azóta is töretlen a sikere. Eleinte a hajfestésben jelent meg ez a trend, de egyre szélesebb területeken terjedt el. Így a körmök világába is belépett és hódított az ombre divat. A lényege az, hogy két szín egy elmosódó, nem éles határvonalban találkozik és szépen át lép az egyik szín a másikba. A továbbfejlesztett verziókban akár kettőnél több szín is szerepelhet a körömdíszítésben.

Akár két teljesen elütő színt is választhatsz a színátmenetes körömdíszítéshez, de ha a visszafogottabb megjelenést kedveled, akkor az is elég, ha csak pár árnyalatnyi különbség legyen a két gél lakk között, vagy válassz kalsszikus, harmonizáló színeket.

Kétféle módszer áll rendelkezésedre, hogy megalkosd a színátmenetes körmöket. Az egyik a plex tű segítségével állítható elő. Ha kiválasztottad a két színt, akkor fesd ki az egyik színnel az alapot, majd a másikkal a köröm végére húzz széltében egy festék csíkot és a plex tű segítségével elegyítsd a két színt. Ez után köttesd meg UV lámpa fénye alatt a gél lakkokat.

Ennél könnyebb megoldás, ha az ombre szivacs technikát választjuk.  Ehhez a domináns alapszínnel fesd ki a körmeidet. A szivacsra pedig egymás alá húzz két csíkot az alapszínből és a színátmenetet képző másik gél lakkból is. Nyomkodó mozdulattal vidd fel a szivacsról a gél lakkot körmeidre. Ez után köttesd meg UV lámpa fénye alatt és használj fényzselét. Köttetés előtt 

Ilyen egyszerűen lehet neked is színátmenetes körmöd gél lakkok segítségével! >>
 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}