Szivacsos, színátmenetes gél lakk körömdíszítés 2.

Ennek a blognak az első részében már bemutattuk mi is az a színátmenetes, azaz ombre körömdíszítés, valamint hogy hogyan tudod előállítani a legegyszerűbb módon. Viszont ezt a technikát nyugodtan tovább fejlesztheted.

Nem csak két színből készíthetsz színátmenetes körmöket magadnak, hanem akár három szín segítségével is megvalósíthatod.

Ehhez ugyanúgy el kell készítened a gél lakkos alapot, de ne köttesd meg. Megint vedd kézbe az ombre szivacsot. A szivacsra a következő színből helyezz egy sávot és nyomogató mozdulattal vidd fel a körmöd háromnegyedéig. Majd egy tiszta szivacsrésze tegyél egy másik színből és ezt pedig vidd fel a köröm feléig. Köttesd meg a körömdíszítést és használj fényzselét.

Szivacsfoltokat is létrehozhatsz az ombre szivacs segítségével. ott nem az a lényeg, hogy a színek átmenetet képezzenek. Ehhez is szükséged lesz egy alapszínre és két foltozó színre. Készítsd el az alapot, de ne köttesd meg. vigyél fel egy kevéske pötty lakkot a szivacsra és nyomd rá egy két helyre, a következő színnel is ismételd meg ugyanezt. Itt se felejts el fényzselét használni.

A maszatolás technikával igazán hektikus és bohókás minta alakítható ki. Készítsd el a gél lakkos alapot majd egy másik színt helyezz a szivacsra, húzd el az alapon, mintha csak véletlenül értél volna bele. Ezután köttesd meg a körömdíszítésed.

Próbáld ki most a legjobb színátmenetes praktikákat! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}