Szolid és szemérmes – bemutatkozik a pörkölt mandula színárnyalat

Nem szereted, ha a figyelem középpontjába kerülsz és inkább kerülöd a feltűnést? Akkor a 2015-ös trendszínei közül az igazán neked való szín a pörkölt mandula lesz!

A természetes, napbarnított enyhén kesernyés mag ihlette meg a divatvilág szakértőit és választották 2015 tavaszának trendszínéül a pörkölt mandulát.

Az enyhe földszín a körömdíszítésed lágy alapjául is szolgálhat és akár visszafogott eleganciát kölcsönözhet a viselője számára, ha kristály strasszkövek helyett lakkzselés körömdíszítéseden elsősorban akril hatású matricákat vagy akril festékeket használsz.

Körömdíszítési tipp: legyen szó lakkzselés körömdíszítésről leoldható lakkzselével vagy komolyabb színes zselével készült körömdíszítésről, a pörkölt mandula kiválóan megfér a Vaníliakrém és az Eperfagyi színárnyalatokkal. Így ha öltözködésed ehhez igazítod, akkor biztos lehetsz benne, hogy úgyis trendi lehetsz, hogy a fél iroda nem csak rólad sutyorog a hátad mögött!

Vásárlási segéd: válassz fekete vagy sötét barna árnyalatú akril hatású matricákat és kerüld a neon vagy vibráló színeket pörkölt mandula színárnyalat használatánál.

Pörkölt mandula gél lakk színek

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}