Szolíd körömlakk sulikezdésre

Egy kamaszlány számára ideális megoldás lehet a Moyra körömlakk.
Megkezdődött az iskolaév, és természetesen a legjobb formádat szeretnéd nyújtani. Az általános iskolákban többnyire mindenhol tilos a köröm lakkozása (is), a középsulikban azonban már más a helyzet. Vannak gimnáziumok, ahol nincs kompromisszum, semmi ilyet nem engedélyeznek – más helyeken azonban nem csinálnak a kérdésből túl nagy gondot.

Természetesen, egy 13-14 éves lány már szeretne csinos lenni, adni magára. Azonban mit tehet, ha a szigorú matektanár rosszalló tekintettel méregeti díszes körmeit? Vagy ha tud a szüleitől pénzt kérni arra, hogy három hetente körmöshöz járjon? Neki meg még nincs annyi tapasztalata, hogy otthon szépen el tudja készíteni a géllakozást.

További gond lehet egy kamasz lánynál, hogy valószínűleg még csak keresgél a stílusok között. Egyszer pörgős szoknyát húz magára, másszor tetőtől talpig feketébe öltözik, a dark jegyében. Nos: tehet-e egy bakfis körömlakkot a kezére a suliban, és ha igen, milyet?


Kiváló választás lehet a Moyra körömlakk család

Egy tininek mindenképpen azt javasolnám, hogy próbálkozzon a Moyra körömlakk családdal. Jó minőségű, jól fedő körömlakkról van szó, amely kedvező áron kapható, széles színválasztékban. Nem gél lakk, nem kell hozzá UV- vagy LED-lámpa. Gyorsan szárad – és ugyanolyan gyorsan le is lehet szedni, egyszerű körömlakk lemosóval.


 
Így aztán váltogathatod a színeket: lehetsz a suliban szolid, a délutáni randin romantikus, a szombati buliban pedig vagány. Lehet vele játszani is – például a Moyra körömnyomda készlettel könnyedén varázsolhatsz magadnak kedvedhez, hangulatodhoz illő mintákat a színes lakk tetejére. És ha véletlenül nem sikerül egy-egy elképzelésed? Gyorsan megválhatsz a félresikerült alkotástól. Az egész körömlakkozási ceremónia átmehet csajos partiba a barátnőiddel – garantáltan jól fogtok szórakozni, miközben kibeszélitek a srácokat is.


A suliba válassz természetes színeket!

Minden helynek megvannak a maga illemszabályai – egy iskolába valóban nem való túlságosan harsány körmökkel járni. Azonban visszafogott, természetes színekkel mindig ápolt lehetsz. Egy jól kiválasztott szín bármelyik ruhádhoz passzolni fog. Az egyszerű francia hatású, vagy natúr színű körömlakkba valószínűleg se a szüleid, se a tanáraid nem fognak belekötni. Ugyanakkor a kezed gyönyörű lesz, amin remélhetőleg a srácok szeme is megpihen majd.


Néhány lakk, amit biztosan viselhetsz az iskolában
  • A Silk Nude család színei finom, pasztelles árnyalatúak, lágy fénnyel, akár a valódi selyem. Ha az igazán finom, letisztult nőies vonalat kedveled.
  • Az Angel körömlakk kollekció lakkjai gyöngyházfényűek, finom árnyalatúak. Igazán angyali!
  • A Sophie Gel Look körömlakk gél lakk hatású, de nem kell hozzájuk UV- vagy LED lámpa. Gyönyörű színe senkinek sem szúrhat szemet.
  • A Francia rózsaszín Moyra körömlakkal szintén nem nyúlhatsz mellé, klasszikus, időtálló szín.

Hogyan kend a körmödre, hogy a lehető legtartósabb legyen?

A körömlakkozásnak tulajdonképpen ugyanazok a lépései, mint a géllakkozásnak. Amire viszont külön felhívjuk a figyelmedet:
  • Mindig bolyhosítsd fel a körömlemez felületét bonder segítségével, hogy jobban tapadjon a lakk
  • Kend át a körmöd alaplakkal
  • A színes lakkot két rétegben vidd fel (száradási idő mindkét esetben két perc)
  • A második réteg száradás után lehet díszíteni (nyomda, matrica, kövek, csillámpor).
  • A mindennek a végén kend át a körmöd átlátszó fedőlakkal – akkor is, ha nem díszítetted semmivel. Így tartósabb lesz a lakkozásod.
Ha ezzel a módszerrel viszed fel a lakkot, tartóssága akár 5-7 nap is lehet! Persze, könnyen előfordulhat, hogy eszedbe sincs ennyi időre tervezni. Este buli lesz, és neked ekkorra már vagány színek kellenek…

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}