Sztárok és körmeik-Adele

Nincs már olyan ember a világon, aki ne ismerné fel a James Bond film kultikussá vált Skyfall zenéje után Adele hangját. Mindenki egyet ért abban, hogy az egyik legjobban képzett hangú énekes nő, aki joggal érdemelte ki a világhírt és biztosak lehetünk abban, hogy még számos elismerés vár rá.
Az énekesnő azon kevesek közé tartozik, aki elmondhatja magáról, hogy 25 éves korára már Oscar-, Golden Globe- és Grammy-díjjal is rendelkezik, valamint a Brit Birodalom Lovagrend tagja is egyben. Ráadásul mindemellett a magánéletben is sikeres, hiszen édesanyaként is megállja a helyét.

Valamint mindannyiunk számára bebizonyítja, hogy nem csak XXS-es mérettel lehet szép valaki! Teltebb idomokkal is lehet divatosan öltözni. Ráadásul sikerült egy olyan stílust kialakítania magának, amiről mindenkinek rögtön ő ugrik be: feltupírozott haj és tussal kihúzott szemek.

Kifogástalan megjelenése mellett meg kell említeni körmeit is! Nem riad vissza a hosszú bronzos árnyalatú műkörmöktől sem, de legnagyobb sikert mégis a 2012-es Grammy-díj átadáson viselt körmei aratták. Ezen a díjátadón a körmeit hozzáöltöztette cipőjéhez, de nem a szokványos módon. Lábán Louboutin világhírű divattervező egyik cipőjét viselte. Ezeknek a cipőknek védjegyévé vált a piros talp rész, amivel igazán egyedivé vált ez a márka. Adele egy ezüstösen csillogó cipőt viselt, ilyenre festette körmeit is és mivel egy Louboutin cipőről van szó, így körmei újbegy felőli részét pirosra festette.


Te is könnyedén készíthetsz magadnak ilyen körmöket. Válassz egy színt-akár Adelehoz hasonlóan csillámos árnyalatot- és kombináld a pirossal. Ha a nagy klasszikust szeretnéd körmeiden látni, akkor készíts fekete lakkzselés manikűrt körmeidre. Majd vegyél kezedbe egy élénkpiros színt. Újbegyeidet finoman nyomd le a tenyered felé, hogy jobban hozzáférj a köröm belső részéhez és apró pontos mozdulatokkal fesd pirosra körmöd belső részét.

Kellemes időtöltést a köröm elkészítéséhez!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}