Sztárok és körmeik-Anne Hathaway

A neveletlen hercegnő naplójából ismertté vált színésznő egyre több és több filmben szerepel. Kipróbálta már magát romantikus vígjátékban és sci-fiben, musicalban és most a mesefilmek birodalmába kalauzol el minket.
A 2016-os évben megjelenő legújabb filmje az Alice tükörországban lesz, amiben a Fehér királynőt fogja megtestesíteni. A film traileréből és az eddig megjelent képeken láthatjuk, hogy aktuális kosztümje fehér gótikus elemeket viselő ruhából fog állni. Sminkjére az erős, sötét rúzs és szemöldök lesz jellemző, valamint a vörös körmök.

De ebben a blogbejegyzésben egy másik körömdíszítéséről fog szó esni, amit akár te magadnak is elkészíthetsz saját otthonodban!

A színésznő a SAG Avardson jelent meg egy átlátszó tüll ruhában. Persze sokat nem mutatott meg magából, hiszen a tüll alatt egy kis fekete koktél ruha rejtőzött. A fekete kiegészítők mellé a körmeit fehérre festette a színésznő és mindkét kezén két-két ujját egy fekete pillangóval díszítette.

Hogy ti is leutánozzátok ezt a körömdíszítést nincs másra szükségetek hozzá, mint egy fehér lakkzselére, fekete akril festékre és vékony díszítőecsetre. Ha nem bízol a kézügyességedben akkor Nail art pen-re. A mintát természetesen nem kell pontosan leutánozni, szabadon szárnyalhat fantáziád és saját készítésű pillangód is!

Nem bánsz túl ügyesen az ecsettel? Semmi pánik, ezért találták ki az akril hatású matricákat. Számos pillangó minta közül válogathatsz webáruházunkban. Vagy ha mégis szabad kézzel szeretnél alkotni, akkor szerezz be egy fekete színű nail art pen-t.

Készíts légies pillangókat a mindennapokra, amit egy kis strasszkővel feldobva még elegánsabbá tehetsz!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}