Sztárok és körmeik - Brie Larson

Elsőre talán sok mindenkiben felmerül a kérdés ki is az a Brie Larson. Ez viszont rohamos mértékben meg fog változni a 2016-os, azaz a 88. Oscar gálának köszönhetően, amin elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó díjat.
Ahonnan ismerős lehet a neve az a Kész katasztrófa és a 20 Jump Street című filmek. Oscar díjat viszont természetesen egy sokkal komolyabb szerepért, A szoba című filmben nyújtott alakításáért érdemelte ki 2016-ban.

Most is megvizsgálhatnánk a kis szobrocskát szorongató képeket, de ugyanazt tapasztalnánk mint eddig jó pár esetben. Kate Winslethez hasonlóan szereti a nude körmöket, valamint Meryl Streep teljesen natúr manikűrje is visszaköszön az ő esetében is.

Érdemesebb ezért inkább górcső alá venni a ruházatát. A Golden globe díjátadón egy hasvillantó arany estélyit viselt, amelyben úgy ragyogott akárcsak egy ékszer. Szerencsére az arany szobrocska átvételekor nem öltözött hozzá a díjhoz és egy fenséges kék estélyiben vonult fel. Ennek a ruhának ugyan a szabása egyszerű volt, de derekán egy igazán ékes öv volt kristályokkal és kövekkel kirakva.

Manikűrödben elevenítsd föl Brie Oscar ruháját

Keress egy igazán királyi kék árnyalatot lakkzselé és ONE step kínálatunkból, majd válassz hozzá kristály strasszköveket. Ha színben teljesen követni szeretnéd ezt a pompás estélyit, akkor körömdíszítésedben szerepeljen nagyobb méretű rózsaszín és kisebb méretű átlátszó kristály strasszkő is. Innentől a fantáziádra bízzuk hogyan, milyen mértékben és milyen elosztásban helyezed fel a kis köveket körmeidre.

Ha szereted a pazar arany árnyalatokat, akkor válassz egy ilyen színt, de ezt nem érdemes túldíszíteni, hiszen egy ilyen manikűr magában is igen csak feltűnő! Vagy kombináld a két színt akárcsak Kaley Cuoco: a gyűrűsujjaid pompázzanak arany színben, de a többit fesd sötétkékre.

Ezek a körömdíszítések egyszerűek, de nagyszerűek, tökéletes szombat esti kikapcsolódás lehet amíg elkészíted magadnak, vagy barátnőidnek!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}